Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

VS Automatic A/S løftede opgaven i fin stil

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul

Den erfarne el-virksomhed prøvede noget nyt, da en kunde fra Horsens henvendte sig med en konkret opgave – med sig havde kunden ønsket om en ny varmepumpe til køl samt en komplet arbejdsbeskrivelse for udførslen af arbejdet

Han vidste, hvad han ville have, og han var ligeledes klar over, hvordan han ville have det udført af VS Automatic.

Som kunde søgte han et supplement til den jordvarme, han allerede råder over. Samtidig ønskede han en større fleksibilitet i forhold til, at justere varmen i huset i Horsens, så han også kunne få varmepumpe til køl.

– Reaktionstiden på gulvvarme er forholdsvis lang, og med en varmepumpe ønskede jeg muligheden for at skrue hurtigere op for varmen på kolde dage, men også køle eksempelvis soveværelset ned på de sommerdage. Hvor det kniber med at falde i søvn på grund af meget høje temperaturer, fortæller Henrik. På baggrund af klimaforandringerne forventer, at der kommer flere og flere af de meget varme dage og nætter.

Ledte efter den rette installatør af varmepumper

Han har med sin arbejdsmæssige baggrund stor indsigt og ekspertviden på området. Så køb af en varmepumpe handlede ikke om at finde produkt, råd og vejledning. Snarere ledte han efter en virksomhed, som kunne udføre installationen af varmepumpen efter de anvisninger, han præsenterede.

– Selve handlen var hurtigt overstået, fordi jeg præcis vidste, hvad jeg ville have, og hos VS Automatic sagde de da også, at det var første gang, de fik udleveret en komplet og detaljeret arbejdsbeskrivelse af en kunde. Siger Henrik med et smil, inden han omtaler sig selv som ”lidt af en fagidiot”.

Alle indgåede aftaler blev overholdt

Han pegede på en Panasonic HZ25 som den optimale varmepumpe til formålet. Han valgte VS Automatic A/S som virksomheden, der kunne og skulle løfte opgaven på den måde, som han ønskede, den skulle udføres.

– Det var en virkelig god oplevelse, og alle aftaler blev overholdt. Jeg er typen, som ikke gider at diskutere om indgåede aftaler efterfølgende, og det var der på intet tidspunkt optræk til i forløbet.

Der var et enkelt beslag, som rustede lidt for hurtigt, men det blev udskiftet hurtigt og uden problemer, fortæller han.

Fik den varmepumpe-løsning, han jagtede

– Jeg har aldrig hørt noget dårligt om VS Automatic. Og selv havde jeg en god fornemmelse hele vejen i samarbejdet med dem. Jeg fik den varmepumpe-løsning, jeg jagtede, og jeg fik den til en pris, jeg fandt rimelig.

Varmepumpen er mulig at styre via en app og varmepumpe til køl også. Den lovpligtige serviceaftale er i trygge hænder hos VS Automatic A/S. En serviceaftale der også var aftalt pris på i forvejen.

Som kunde har han intet at udsætte på VS Automatic A/S i den sammenhæng. Han er meget tilfreds med, at han med varmepumpen nu råder over den ekstra komfort, det giver, at temperaturen i huset hurtigt kan reguleres.

– Da jeg indledte forløbet, havde jeg to produkter i hovedet, men det endte med VS Automatic og en Panasonic-varmepumpe. Hvilket jeg på intet tidspunkt har haft grund til at fortryde.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.