vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Alarmsystem giver tryghed efter 6 indbrud på 1 år

Sidst redigeret: 27. maj 2019 / Skrevet af: VS Automatic

6 indbrud på 1 år

Den ældste cykelforretning i Horsens har netop skiftet til nyt alarmsystem efter 6 indbrud i løbet af det sidste års tid. Nu sover indehaveren trygt om natten, for ”Fri BikeShop” er i dag sikret efter alle kunstens regler – som et ”Fort Knox” efter at have skiftet system fra sin tidligere leverandør til VS Automatic, Horsens. Alarmsystem giver tryghed efter 6 indbrud på 1 år.

-Baggrunden for vor nye løsning er, at vi skal være sikret i den såkaldte ”niveau 30”. Det betyder, at man ikke kan bevæge sig noget sted i forretningen, uden at der går en alarm. Så kan man ikke gøre mere sikringsmæssigt – man er sikret som ”Fort Knox”. Det virker desuden meget præventivt, og man kan beholde sine forsikringer i et forsikringsselskab, der er glad og tilfreds, siger cykelhandler Jesper Juliussen, Fri BikeShop, Horsens.

Vi skiftede alarm-leverandør til VS Automatic i begyndelsen af maj efter det sidste af de 6 indbrud, hvor det gamle system ikke fungerede som det skulle. Alarmen gik ganske vist hver gang – lige bortset fra den sidste gang. Sikringsløsningen skulle være en ” niveau 30”, men systemet var ikke sat rigtigt op. Leverandøren lovede at vende tilbage med en ny løsning, men det skete ikke, så jeg mistede tålmodigheden, siger han.

-Jeg fandt så ud af, at leverandøren – for at undgå for mange fejlalarmer – kun havde installeret alarmen, så den var varmefølsom, fordi at man ikke ville have fejlalarmer som følge af bevægelser fra f.eks. en edderkop eller en flue i løbet af natten.

-Nu er forretningen sikret med både rude-detektor, rum-detektor og infrarødt – en skræddersyet løsning netop til min forretning og vore behov. VS Automatic kom samme dag som jeg kontaktede dem, og løsningen blev installeret et par dage senere. Sikringseksperten kom og gik ikke hjem, før arbejdet var helt færdigt. VS Automatic efterlod ikke noget ”halvt arbejde”, så vi var sikret inden de gik hjem. Det er trygt at vide og et udtryk for ansvarlighed. Og det er bestemt noget, som jeg tager hatten af for, siger Jesper Juliussen.

Engagerede i både adfærd og løsninger

Torben Steffensen, der er indehaver af VS Automatic i Horsens, siger om virksomhedens værdier i forhold til sine kunder: -Vi er meget bevidste om altid at holde hvad vi lover – for os handler det ganske enkelt om troværdighed, service med kunden i centrum. Og om god rådgivning, baseret på medarbejdere, der er engagerede i både adfærd og løsninger.

Cykelhandler Jesper Juliussen havde 5 års jubilæum i Fri BikeShop den 1. maj. Forretningen hed oprindelig Knallertcentralen – og dens historie kan føres tilbage til 1940’erne. Fri BikeShop er en indkøbsforening, og Danmarks største cykelbutik kæde med 80 selvstændige forretninger.

Mangler du et alarmsystem?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.