fbpx

Udtalelse fra vores praktikant Emma – markedsføringsøkonom

Praktikant
Sidst redigeret: 26. juli 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Min tid som praktikant hos VS Automatic har givet mig rigtig meget læring inden for den digitale verden. Jeg har fået muligheden for at udvikle mig både personligt og især fagligt. Da jeg som praktikant hos VS Automatic har fået muligheden for at arbejde med SoMe, SEO, E-mail marketing og meget andet. Hvor jeg har fået lov til at finde ud af hvad jeg synes var interessant. Hvorefter jeg har fået muligheden for, at kunne arbejde i dybdelen med SoMe, som var det jeg interesseret mig mest for. Hvor jeg fik muligheden for at få lov til at være med til at lave contentplanen og stå få de sociale medier. Igennem min praktik har jeg fået en bedre forståelse af hvordan min teoriske del jeg har lært på skolen, hænger sammen med hvad man laver ude i den virkelig verden.

I min tid som praktikant har jeg arbejdet med

  • Sociale medier

Når jeg har arbejdet med de sociale medier, har jeg arbejdet med contentplan for at skabe struktur til månedsplanlægning af SoMe opslag.

  • SEO på blodindlæg og landingssider
  • E-mail marketing
  • Organisk marketing

Essen af min hovedopgave

Jeg har ud fra mit praktikforløb hos VS Automatic, skrevet min afsluttende opgave, som har haft problemstilling der hedder ”hvordan kan VS Automatic øge salget på varmepumper via digitale platformer.”

I min opgave har jeg været inde og analyser på VS Automatics ekstern og interne del. Hvorefter jeg er kommet frem til nogen handlingsforslag til VS Automatic. I mine handlingsforslag har jeg haft stor fokus på at komme med forslag, som ligger sig op af det som jeg har arbejdet med i min praktik. Som bl.a. er SoMe og SEO. Hvilket har gjort at min opgave har været sjov og spændende, at lave da jeg har haft et stort kendskab til mine handlingsforslag.

Min tid hos VS Automatic

Helt fra min første dag i praktik hos VS Automatic, har jeg følt mig så velkommen og følt mig som en del af virksomheden. VS Automatic er en virksomhed, hvor en spade er en spade. Der er plads til at sige sin mening og der bliver hørt på hvad jeg havde at sige. Jeg har fået muligheden for både at arbejde i teams og selvstændigt. Jeg har fået en del ansvar som har gjort at jeg er blevet godt klædt på til at komme ud på arbejdsmarkedet.

Jeg kan kun anbefale VS Automatic til dig. Hvis du gerne vil have et praktikforløb hvor du kan få muligheden for, at finde ud af hvad der interesserer dig og få lov til selv at bestemme hvad du gerne vil. Hos VS Automatic vil du altid føle dig velkommen og hørt. De vil til hver en tid være klar til at hjælpe dig.

 

Emma Friis Christensen

Markedsføringsøkonom  

IBA Kolding

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Josephine er elektrikerlærling hos VS Automatic – og en kvinde. Men det behøver ikke være noget særligt

Sidst redigeret: 20. september 2023 / Skrevet af: Dorthea Lind Blog / Josephine er elektrikerlærling hos VS Automatic – [...]

Læs mere
Praktikforløb er en win-win-win-situation

Sidst redigeret: 22. august 2023 / Skrevet af: Dorthea Lind Blog / Praktikforløb er en win-win-win-situation [...]

Læs mere
Hvordan virker en luft til luft varmepumpe

Sidst redigeret: 21. august 2023 / Skrevet af: Mia Skov / Godkendt af: Kasper Steffensen Blog / Hvordan virker [...]

Læs mere
VS Automatic fejrer tre nyuddannede elektrikere!

Mikkel Kjær Jørgensen, Katrine Vagtborg Bladt og Peter Eisner har netop fået svendebrevet i hånden hos VS Automatic. Mød [...]

Læs mere
Hvordan virker en luft til vand varmepumpe

Har du nogensinde undret dig over hvordan en luft til luft eller luft til vand varmepumpe fungerer? Så læs [...]

Læs mere
Hvad koster en kWh

Hvad koster en kWh i 2023? Hvad er en kWh overhovedet? Og hvad er forskellen på kW og kWh? [...]

Læs mere
Tilskud til din varmepumpe

Det gik stærkt med sidste ansøgningsrunde om tilskud. De 250 mio. kr., som var kastet i puljen, fik hurtigt [...]

Læs mere
Opladning af elbil med solceller – her er alt, hvad du har brug for at vide

Sidst redigeret: 9. august 2023 / Skrevet af: Mia Skov / Godkendt af: Kasper Steffensen Blog / Opladning af [...]

Læs mere
Sådan tester du dit fejlstrømsrelæ

Husk at teste dit HPFI-relæ - også kaldt fejlstrømsrelæ. Vi har lavet en trin-for-trin guide til, hvordan du tester [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Josephine er elektrikerlærling hos VS Automatic – og en kvinde. Men det behøver ikke være noget særligt

Sidst redigeret: 20. september 2023 / Skrevet af: Dorthea Lind Blog / Josephine er elektrikerlærling hos VS Automatic – [...]

Læs mere
Praktikforløb er en win-win-win-situation

Sidst redigeret: 22. august 2023 / Skrevet af: Dorthea Lind Blog / Praktikforløb er en win-win-win-situation [...]

Læs mere
Hvordan virker en luft til luft varmepumpe

Sidst redigeret: 21. august 2023 / Skrevet af: Mia Skov / Godkendt af: Kasper Steffensen Blog / Hvordan virker [...]

Læs mere
VS Automatic fejrer tre nyuddannede elektrikere!

Mikkel Kjær Jørgensen, Katrine Vagtborg Bladt og Peter Eisner har netop fået svendebrevet i hånden hos VS Automatic. Mød [...]

Læs mere
Hvordan virker en luft til vand varmepumpe

Har du nogensinde undret dig over hvordan en luft til luft eller luft til vand varmepumpe fungerer? Så læs [...]

Læs mere
Hvad koster en kWh

Hvad koster en kWh i 2023? Hvad er en kWh overhovedet? Og hvad er forskellen på kW og kWh? [...]

Læs mere