Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Naboens gode oplevelse smittede af på Preben, der valgte en ny varmepumpe fra VS Automatic

Sidst redigeret: 25. oktober 2023 / Skrevet af: Kristian Juul

Da pillefyret i Preben Henriksens gule hus på Hjarnø skulle skiftes ud, blev naboens gode oplevelse med VS Automatic udslagsgivende for valget af montør.

For 25 år siden købte Preben Henriksen et pillefyr sammen med sin nabo. Siden dengang har pillefyret opvarmet deres to boliger, indtil naboen en dag kom til Preben Henriksen og fortalte, at det var i stykker.

”Så tænkte jeg: Nu gør vi hele huset i stand,” fortæller Preben Henriksen. Han ejer et gulkalket hus på Hjarnø, som ligger i det yderste af Horsens Fjord. Udover at blive forsynet med en ny varmeløsning er huset også blevet kalket op og har fået nye vinduer og døre.

Som varmeløsning faldt valget på en luft til vand-varmepumpe fra VS Automatic, som i dag opvarmer huset via gulvvarme.

Marketing på gammeldags manér

En af Preben Henriksens naboer havde tidligere benyttet sig af VS Automatic, og derfor henvendte han sig også der.

”Grunden til, at jeg kørte ind til VS Automatic, var, at en bekendt havde købt både solceller og luft til vand-varmepumpe der og været meget tilfreds med det,” siger han. ”De er glade for firmaet, som de har stor tillid til, og den tillid er så gået videre til mig”

Ifølge Preben Henriksen skete markedsføringen i hans tilfælde altså på den gode gammeldags manér: Fordi der er gået et godt rygte om VS Automatic.

”Det er nøjagtig det samme, som jeg selv har oplevet,” fortsætter han. ”Alle de aftaler, som vi har lavet, er blevet overholdt, og tingene er lavet til tiden.”

Yderdel på luft til vand varmepumpe

Klaret på en dag

Da først beslutningerne var taget og aftalerne lavet, tog det én arbejdsdag for montørerne fra VS Automatic at sætte varmepumpen op i huset på Hjarnø.

”De kom tidligt om morgenen og gik igen om aftenen, og så var det hele sat op,” fortæller Preben Henriksen. ”Der er gulvvarme i hele huset, og så har vi indstillet varmepumpen til den temperatur, vi ville have. Nu kører den bare.”

Selvom den kun har været monteret i et par uger, har varmepumpen allerede bevist sit værd ved at sørge for en behagelig temperatur i boligen.

Kan du anbefale VS Automatic til andre?

”Helt sikkert! Helt sikkert,” siger Preben Henriksen. ”Jeg savnede overhovedet ikke noget, det var som det skulle være.”

Varm boligen op med en luft til vand-varmepumpe

Bliv klar til vinteren ligesom Preben Henriksen med en luft til vand-varmepumpe fra VS Automatic. Vores varmepumpeeksperter er klar til at hjælpe med rådgivning, levering og montering.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på på (+45) 75 64 18 99 eller skrive til os i kontaktformularen her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.