Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Ladestander til elbil opsat hos Bygholm Dyrehospital

Sidst redigeret: 25. november 2020 / Skrevet af: VS Automatic

Hos Bygholm Dyrehospital i Horsens er en ladestander til elbil opsat, til deres kunders ventetid i klinikken. Helle, som ejer dyrehospitalet, fortæller at vi lever i et samfund med klimakriser – og vi skal yde vores, vi kan ikke gøre så meget andet. Det kunne være en god service for de kunder som skulle ind med deres dyr og samtidig kunne have mulighed for at lade deres el-bil op.

En god mulighed er blevet sat op for kunderne, som har en bekymring mindre til at omskifte fra en almindelig bil til elbil. Et sådan valg kan nemlig godt falde på, om mulighederne er til at kunne få ladet sin bil op alle steder. Så man pludselig ikke holder et sted og ikke kan komme hjem igen. 

For at kunne opretholde de mål som er blevet sat for danmark, med at få danmark mere grøn, og for at få flere elbiler ud på vejene. Så er det en stor vigtighed at det ikke har en indvirkning på vores hverdag. At man nærmest ligemeget hvor man kører hen og parkerer, har muligheden for at komme videre igen bagefter. 

Det er her vi skal ind og finde en erstatning så vi ikke skal til at ændre vores vaner. Men i stedet blot udskifte den “gamle” metode med benzin/diesel til el. Det er her der kan gøres den store forskel. Først når erstatningen er nemt tilgængelig for den almene forbruger, er det her skiftet kan tage det store spring. 

Opsætning af ladestander til elbil

Helle startede med at søge på google efter en ladestander til elbil og her dukkede vores side op.

Helle har tidligere samarbejdet med VS Automatic, da hun fik installeret alarmsystem, hvor hun havde gode erfaringer fra. Dette gjorde, at hun tog telefonen og ringede til en af vores specialister i ladestandere, som ”var hurtig med at svare på alle vores spørgsmål. Så det var ikke den store overvejelse jeg skulle tage til at sige ja tak, til en af deres ladestandere. Det er vigtigt for mig, at når jeg har taget en beslutning, så går der ikke lang tid fra ide til handling.” 

Helle fik hvad hun ønskede sig. Hun fik en ladestander til klinikken og en tilfredsstillende oplevelse undervejs. Hun syntes også, at det var en sjov oplevelse, at have 3 medarbejdere fra VS Automatic ude og arbejde med ladestanderen.

Om hele oplevelsen hos VS Automatic, siger hun:

”Jeg kan i hvert fald godt anbefale VS Automatic til opsætning af ladestander til elbil! Man får en hurtig hjælp og en god behandling.”

Ønsker du dig også en ny ladestander? Hvis du har brug for rådgivning, kan du kontakte os her.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.