vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Få tryghed i hjemmet med en alarm fra VS Automatic

Sidst redigeret: 4. november 2020 / Skrevet af: VS Automatic

Alarm systemer til ethvert behov

VS Automatic giver dig flere muligheder for skræddersyede alarmsystemer, om det er til privatboligen, virksomheder eller institutioner. Vores alarm systemer kan stå alene eller kobles sammen med allerede eksisterende systemer. Alarmsystemer i private boliger og virksomheder har en afskrækkende effekt på ubudne gæster. Skulle uheldet alligevel være ude, kan en alarmpakke være med til at reducere skaderne. Et alarmsystem fra VS Automatic er nemt og enkelt at bruge i hverdagen og falder i et med det hjem. 

 ”I sendte en ung og dygtig installatør ud, der spurgte godt indtil hvor vi egentlig følte at vi havde behov for, at have ekstra alarm henne i huset. Han fik installeret det på en fin måde, og forklarede os nemt i forhold til hvordan systemet virker. Det er supernemt og meget brugervenligt, så vi ikke skal gå og huske på en masse forskellige ting. Så vi bruger det hele tiden og hver dag, det er bare blevet en vane at vi gør det. Jeg vil også sige at alarm systemet i dag, som vi også var positive overrasket over at, det ikke er sådan nogle store kameraer som hænger og fylder over det hele. Men at det er nogle små elegante ting, som nemt kan gemmes af vejen og ikke er nogle man tænker på hænger her til hverdag”. – udtaler Claus om sin oplevelse med installeringen af familiens nye alarmsystem.

Den perfekte oplevelse

Claus fortæller at har han allerede et samarbejde med os i forbindelse med deres vinhandel Vinoble Horsens, hvor Claus tidligere har fået installeret et alarmsystem og har dermed kendskab til virksomheden. Claus fortæller at det var et naturligt valg, at bruge VS Automatic til privaten også.

”Oplevelsen var perfekt, jeg har ikke noget at komme efter overhovedet og kritisere. Jeg synes især den unge gut som kom ud og installeret det for os, gjorde det godt. Han var også godt til at komme med nogle input, til hvor det var mest hensigtsmæssigt at sætte alarmerne op henne. Så det var en meget positiv oplevelse, helt sikkert”. – udtaler Claus.

Er du også klar til et alarm system?

Så kontakt os og lad os hjælpe dig godt på vej.

Vil du læse mere om vores alarmsystemer så klik her.

Claus fra Vinoble

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.