Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Udtalelse fra vores Praktikant Emilie – PBA i E-handel

Sidst redigeret: 7. oktober 2020 / Skrevet af: VS Automatic

”Min praktik hos VS Automatic har været god og lærerig. Jeg har arbejdet med mere flere forskellige selvvalgte spændende emner som SEO, Sociale medier, e-mail marketing og meget andet. Hos VS Automatic har der været plads til fordybelse og personlig udvikling, samt gode råd og vejledning når behovet opstod. Gennem min praktik hos VS Automatic har jeg fået en fornemmelse af hvordan teorien fra undervisningen, kan bruges i en virksomhed, for at skabe resultater.”

I min praktik har jeg bl.a. arbejdet med:

  • SEO-optimering
  • E-mail marketing
  • Sociale medier
  • Online annoncering
  • Illustrator, photoshop & InDesign

 

Jeg har følt mig velkommen og en del af virksomheden lige fra starten. 
Jeg har fået ansvar for mine arbejdsopgaver og muligheden for at se resultaterne for det jeg har lavet.

Igennem mit praktikforløb er jeg blevet godt klædt på til at skulle ud på arbejdsmarkedet, når jeg er færdig uddannet. Så er du på udgik efter en praktikplads, hvor du selv vil være med til at skræddersy dit eget forløb, kan jeg varmt anbefale VS Automatic.

 

Emilie Rand

Studerer professionsbachelor i E-handel

Erhvervsakademiet Århus  

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.