vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Tryghed og sikkerhed 24/7 – Ganske enkelt

Sidst redigeret: 27. september 2022 / Skrevet af: VS Automatic

Det er 9 år siden Erotic Master flyttede til Jessensgade efter 7 år i Nørregade. Søren Richardy havde fra starten et ønske om, at alarmsystemet først og fremmest skulle skabe tryghed og sikkerhed 24/7.

Søren uddyber: ”Alarmsystemet skal skræmme potentielle indbrudstyve væk, men også reducere omfanget af eventuelle skader efter et indbrud. Og heldigvis – 7-9-13 – har vi ikke haft nogle indbrud i de 9 år, vi har lagt i Jessensgade.” smiler Søren og byder os indenfor.

Butikken har kunder fra nær og fjern og mange giver udtryk for, at det er rart at kunne se varen i stedet for blot at ”tage chancen” og bestille på nettet. Søren fortæller, at han de senere år også er begyndt selv at udvikle og designe produkter, der både sælges via webshoppen og i butikken.

Erotic Master deltager flere gange om året på messer i både ind- og udland og leverer mange af dets varer til andre butikker i landet. Du kan læse mere om firmaet her: Erotic Master

Alarmsystemet registrerer også vandskade og brand

Søren har et alarmsystem, som er udført i et enkelt og stilrent design og er placeret ved indgangen. Den daglige betjening foregår nemt på betjeningspanelet og hver bruger tildeles et navn, der gemmes i loggen og kan eventuelt sendes til kontrolcentralen. Systemet har mulighed for automatisk tilkobling og / eller frakobling.

Hvis du har brug for et alarmsystem, der er nemt at betjene, kan du læse mere her: Alarm til butik og små virksomheder

Alarmen går også, hvis der skulle opstå en vandskade eller en ildebrand. ”Det har heldigvis aldrig været tilfældet, men det er rart at vide, at vi får en alarm, hvis det skulle ske en dag.” fortæller Søren.

Han ser en stor fordel ved at eje alarmsystemet, blandt andet at det kan betale sig økonomisk.  ”Nogle udbydere tilbyder kun udlejning af et alarmsystem og ofte skal man betale et dyrt månedligt abonnement oveni. Jeg er godt tilfreds med både alarmsystemet og den årlige service, så jeg kan kun anbefale andre at bruge VS Automatic”.

Skræddersyede alarmløsninger til ethvert behov

I VS Automatic har vi mange års erfaring i alarm og sikring til såvel private som erhvervsvirksomheder. Mange virksomheder har desuden brug for ekstra sikring som fx tågekanon og gitter, der fx installeres foran en butiksrude. Det er også mulighed at tilkøbe klimasikring i de rum, der kræver en konstant temperatur og fugtighed.

Vores alarmeksperter tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov for tryghed og sikkerhed. De erfarne alarmeksperter har et tæt samarbejde med kunden og skræddersyer på den måde alarm og overvågning præcis som kunden ønsker det.

Vi takker Søren for i dag, inden den næste kunde skal ekspederes.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.