PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen, 3 KW, 5 KW & 7KW

Fra : 31.795 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen, 3 KW, 5 KW & 7KW

Med PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen får du et nyt innovativt lavenergisystem - Der giver store energibesparelser, takket være deres effektivitet helt ned til minus 20°. Aquerea leverer energieffektivt varmt vanf til radiatorer, brugsvand og gulvvarmesystemer.

Hvorfor vælge Panasonic?

Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og har fremstillet et stort antal kompressorer. Panasonic står for kvalitet – en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked. Medlemskabet af European Heat Pump Association, produktionen af Aquarea i Europa og højsikkerhedsprotokoller i europæiske servere for Aquarea Smart Cloud gør Panasonic til envarmepumpepartner, man kan have tillid til. VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører.

Hvorfor vælge Panasonic Aquarea split anlæg

 • Touch styresystem
 • Energibesparende
 • Good Design Award 2017
Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand Stort udvalg, der opfylder behovet i ethvert hjem Aquarea er et innovativt lavenergisystem, der er designet til at sikre ideelle temperaturer og varmt brugsvand i din bolig, selv ved ekstreme udendørstemperaturer. Det er yderst pålideligt takket være kvaliteten af alle komponenter, herunder kompressoren, der er udviklet og fremstillet af Panasonic. Der er mange enheder at vælge imellem i Aquarea-sortimentet. Vores brede udvalg sikrer den optimale løsning til netop din bolig – uanset boligens størrelse. Varmepumpe, 80 % energibesparelser Aquarea er baseret pa teknologi anvendt til luft til vandvarmepumper og er yderst effektiv og miljøvenlig. Den opfanger varmeenergien fra den omgivende luft og overfører den til det vand, der skal bruges til at opvarme dit hjem, til varmt brugsvand og endog til afkøling af huset, hvis der er behov for det. Pa den made opfanges op til 80 % af den nodvendige varmeenergi fra den omgivende luft selv ved ekstremt lave temperaturer. Hjælper dig med at spare penge Mulighed for energibesparelser på op til 8500 årligt sammenlignet med almindelig elvarme. Investeringsomkostningerne er muligvis højere end ved andre teknologier, men driftsomkostningerne er langt lavere, og investeringen er hurtigt tjent hjem. Besparelserne er betragtelige, især ved sammenligning med oliefyrede kedler og elektriske varmelegemer. PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen Aquarea High Performance Aquarea High Performance er ideel til lavtemperaturradiatorer eller gulvvarme. Den genererer varmt vand op til 55 °C, selv ved udendørstemperaturer pa helt ned til -20 °C. Den fungerer som et selvstændigt system eller kan kombineres med eksisterende gas eller oliefyrede systemer. Dens strømområde går fra 3 til 16 kW, og ydelsen tilpasser sig fuldstændigt behovet i din bolig. Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen Brochure

Se brochure:

PANASONIC SPLIT Anlæg J-Gen Brochure

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Service luft til vand varmepumpe

Varmepumpe service er lovpligtigt for at overholde varmepumpens garanti, samt håndtering af kølemiddel.

Pris: 1395,- årligt

Et varmepumpe service består af

Et varmepumpe service består hos VS Automatic af nedenstående elementer for at sikre os at din varmepumpe køre optimalt.

 • Rørinstallationen kontrolleres
 • Systemet tæthedsafprøves, for at sikre, der ikke er nogen lækage.
 • Ophedning og køling på hele systemet også på selve kølekredsen.
 • Rensning af diverse filtre
 • Serviceeftersyn / service på varmepumpen
 • Kompresseron funktionsprøves
 • Sikkerhedskomponenterne funktionsafprøves
 • Kordensator og fordamper kontrolleres både på inde- og ydredelen
 • Kontrol af at varmepumpen er rigtigt indstillet, samt gennemgår indstillingerne med kunden
 • Test af fejlstrømsrelæ i el-tavlen
 • Test af jordelektrode

Læs mere her: Varmepumpe service