vs automatic kompetencer

Termografi

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Termografering i Horsens

 

Termografering kan gøre det nemmere for dig og hjælpe dig med at se det du ikke selv havde opdaget. Ved hjælp af et termokamera kan VS Automatics termograføre hjælpe dig med at se hvor der er varme udslip, om der er fugt i væggene og taget, hvor der er kuldebroer og meget mere.

Termografi i Horsens gør at du kan få hjælp af VS Automatics termograføre, der står klar til at hjælpe, rådgive og svare på spørgsmål.

 

termografisk undersoegelse

Værd at vide om termografering

✅ VS Automatic kan lave en termografering af et hus du overvejer at købe.

✅ Det er muligt at lave en termografering af din eltavle, for at se om der er dårlig forbindelse eller noget som skal skiftes.

✅ Ved brug af termografering, er det muligt at finde det præcise sted, hvor problemet er.

✅ Termografering kan være med til at forbygge vedligeholdelse i industribranchen.

✅ Termografering måler kun i overfladen, hvilket betyder der ikke bliver målt igennem emner eller ned i.

✅ Ved termografering bliver der benyttet et termokamera, som man bruger til at scanne overfladen og omsætter hvad den mål til IR detektor.

Termografi eltavle
KUNDEKLUB

Tilmeld dig til VS Automatics kundeklub

Termografering i Horsens

 

Termografering handler om man benytter et termokamera som har en infrarød detektor, som kan scanne overflade og finde ud af om der er varmeudslip

Ved termografering er det muligt at scanne en eltavle og se om der er en dårlig forbindelse eller om der er noget som er blevet slidt der skal skiftes ud. Ved hjælp af et termokamera kan man se hvordan energien er og det gør man kan finde fejl, hvilket gør det en god ide at bruge den ved eltavler, da man kan nå at finde en fejl inden den muligvis kunne ende med at udbryde i brand.

Termografi i Horsens gør det muligt for dig at bruge termografering som en del af din virksomhed i industribranchen, da det gør det muligt for virksomheden at forbygge vedligeholdelse, hvor man både kigger på hvordan energien er men der bliver også ledt efter fejl.

Termografisk undersoegelse

KONTAKT

Har du nogen spørgsmål eller brug for rådgivning, så book en tid eller ring på 75 64 18 99

Rene

DBI-certificeret termograf

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Rene

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!