fbpx

Kurt Mejer valgte en Charge Amps Halo ladeboks – Læs hvorfor

Ladeboks

Sidegevinsten er desuden en betydelig reduktion af brændstofforbruget – som også kan mærkes på pengepungen.

Kurt Mejer og hans hustru bor midt i Horsens og de kører mange småture, der koster en del i brændstof.  For at spare brændstof og samtidig være miljøbevidst, købte Kurt en hybridbil. Det krævede installation af en ladestander, hvorfor VS Automatic kom på banen og leverede og installerede en Charge Amps Halo ladeboks.

”Vi kører mange småture inde i byen og her kører bilen udelukkende på el. Det er kun på lange ture, at der bruges brændstof” fortæller Kurt og viser vej ud til ladestanderen, der hænger fint ved carporten. Ladeboksen er lavet af genanvendeligt aluminium i et stilrent design og er en af markedets mest solgte ladebokse for tiden.

Charge Amps Halo ladestanderen styres nemt via en App

Kurt Mejer fik faglig rådgivning af Thomas Worsøe fra VS Automatic omkring hans ønsker og
tanker om at få installeret en ladestander hjemme. Kurt uddyber: ”Vi talte om vores kørselsmønster, som hovedsagelig er mange småture i byen og af og til nogle længere ture. Hybridbilen vælger jo selv, om den kører på el eller brændstof. Så på småturene kører bilen på el og på langturene kører den på brændstof.”

Ladestanderen fungerer fint og Kurt har et godt overblik i Appen, som også kan indstilles til at lade bilen op på de billigste tider i døgnet. ”Selv jeg, der ikke er så stærk i brug af digitale værktøjer, synes at Appen er nem at bruge og finde rundt i. Alt i alt er jeg godt tilfreds” fortæller Kurt.

Du kan blandt andet tænde, slukke og låse ladestanderen, så du har kontrol over, hvornår den kan bruges. En anden mulighed er at lave tidsplaner for din opladning via appen – så der ikke tappes strøm uden din tilladelse. Appen giver dig desuden et overblik over dit strømforbrug og din ladehistorik.

Hvilken ladeløsning er bedst for mig?

For at finde ud af, hvilken løsning der er mest gavnlig for dig, må du se på dit kørselsmønster. Køres der langt dagligt? Er det den samme rute, du kører eller kommer du mange forskellige steder? Hvad er strømprisen hjemme kontra hos leverandører? Hvor stor en andel af strømmen kan du lade hjemme? Strømmen er uden tvivl billigere hjemme og indgår samtidig i din almindelige elregning. I processtrømaftalen får du tilmed afgiften sat ned på dit strømforbrug. Det vil derfor altid være billigst at tanke hjemme.

Refusion med egen ladestander

Det er muligt at søge om refusion med egen ladestander. VS Automatic samarbejder med TakeCharge, som udbyder refusion, når du tilmelder din ladestander via dette firma. Læs mere om TakeCharge her. Køber du en ladestander gennem os, kan du spare oprettelsesgebyret hos TakeCharge. Du skal blot følge disse 3 trin:

  • Køb din ladestander hos VS Automatic.
  • Vi kontakter TakeCharge og oplyser om dit køb.
  • Du opretter dig som bruger hos TakeCharge, hvorefter oprettelsesgebyret automatisk bliver tilbagebetalt til dig.
Både økonomi og miljø tilgodeses

Kurt Mejer fortæller, at hans brændstofforbrug er faldet til en fjerdedel af, hvad det var før. ”Jeg er godt tilfreds med ladestanderen, samtidig med at jeg sparer penge og gør noget godt for miljøet” siger Kurt og anbefaler VS Automatic til venner og bekendte. ”Det var en venlig og kompetent montør, der installerede ladeboksen og det tog ikke lang tid. Han viste mig, hvordan den fungerede og styres via Appen og det er faktisk nemt. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg kan kun anbefale VS Automatic til andre.” slutter Kurt.

Book fremvisning af ladestander i Horsens

Vores ladestander-specialist, Thomas Worsøe, tilbyder fremvisning af vores ladestandere – helt gratis. Med en fremvisning får du mulighed for at se og afprøve vores ladestandere samtidig med at du får den helt rette rådgivning. Det vil tage ca. en halv time og foregår på vores adresse:


Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens. Du kan booke en fremvisning her.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.