Gratis besøgstæller
Panasonic VZ9SKE varmepumpe

Panasonic VZ9SKE varmepumpe

19,450.00DKK

Hos VS Automatic er vi Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at du som kunde kan være helt sikker på at vi har den erfaring og den nyeste viden indenfor Panasonic varmepumper. Du modtager 5 års garanti, med mulighed for at tegne en 14 års forlængelsesforsikring – Læs mere om dette her.

 

11 på lager

Beskrivelse

Panasonic VZ9SKE varmepumpe

Panasonic VZ9SKE varmepumpe er udviklet til diverse klimaer og boliger, som har et yderst højt krav til varmesystem. Modellen har energiklasse A+++ og tilbyder høj komfort og store energibesparelser.
Panasonic VZ9SKE luft til luft anvender R32 som er et mere miljøvenligt kølemiddel og giver effektiv opvarmning. Panasonic Heatcharge benytter desuden energilagringsteknik, der giver en jævn varme i alle året årstider.

Ydelse

Panasonic VZ9SKE varmepumpe har en ydelse på 6,2kW.

SCOP værdien viser hvor effektiv og god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. Hvor en el-radiator bruger 1 til 1kW, altså 1kw strøm til at lave 1kW varme. Kan en varmepumpe som VZ9SKE med en SCOP værdi på 6.2, omdanne 1kW strøm til 6.2kW varme.
En varmepumpe med en SCOP værdi på 6.2, er altså 6 gange mere effektiv til at producere varme, end en traditionel el-radiator.

Læs mere her: Hvad betyder COP, SCOP og SEER.

Nanoe ™-luftrensning

Panasonic VZ9SKE varmepumpe indendørsenhed anvender et unikt luftrensningssystem, med nanoteknik opfanger systemet 99% af alle luftbårne partikler, bakterier, pollen, støv og anden vira. Nanoe™ teknologien giver et sundere og behageligt indeklima.

Lydniveau

Ønsker du en lydsvag varmepumpe, er VZ9SKE varmepumpen et rigtig valg – Da dette er en af de mest støjsvage på markedet. Denne luft til luft varmepumpe udleder kun 18db støj fra sin indedel. Dette er 5db(A) lavere end normalvis for en luft til luft varmepumpe.

Garanti

Når du køber en Panasonic varmepumpe VZ9SKE, får du altid 5 års garanti med, såfremt at lovkravene for vedligeholde er overholdt, samt den årlige service på varmepumpen er overholdt.
VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører.

Lovkrav for varmepumpe

Montering og idriftsættelse af varmepumpen skal ske af KMO godkendt firma, samt KMO godkendt montør.

Der skal afholdes årligt serviceeftersyn for varmepumper med mere end 1 kilo kølemiddel

Varmepumpen skal være forsynet med strøm fra en 230V stikkontakt med jord

Ønsker du mere viden om luft til luft varmepumper eller fif til vedligeholdelse? Læs mere her om varmepumper

 

Yderligere information

Brand

Panasonic

Model

NZ25TKE

Energimærke

A++