fbpx

PANASONIC LUFT VAND VARMEPUMPE ALL IN ONE T-Cap H-gen, 9kw, 12kw & 16kw

Fra : 52.990 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

PANASONIC LUFT VAND VARMEPUMPE ALL IN ONE T-Cap H-gen, 9kw, 12kw & 16kw (Udgået)

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand PANASONIC LUFT VAND ALL IN ONE T-cap H-gen er en naturlig kraftfuld luft til vand varmepumpe, til varme, køling og varmt brugsvand. Panasonic har udviklet en unik teknologi, som hedder T-CAP. Takket være denne teknologi kan vores varmepumpe levere samme kapacitet ved +7 °C, -7 °C eller endog ved -20 °C. Med Panasonics Aquarea T-Cap kan du være sikker på, at du altid har tilstrækkelig varmeeffekt til at opvarme dit hus, selv ved ekstremt lave temperaturer, uden at elvarmeren tager over. Det giver dig en lavere energiudgift, og du slipper for at overdimensionere varmepumpen.

Reducer forbruget med YDERLIGERE 20 %

Den nye Aquarea Alt-i-et er udstyret med den intelligente funktion Smart Heat Pump. Smart Heat Pump anvender en algoritme til automatisk justering af varmepumpens indstilling, så varmtvandstemperaturen hele tiden er optimeret ud fra de forhold, der hersker inde og ude netop nu. Der forbruges ikke unødig energi, og det bevirker, at miljøpåvirkningen reduceres. Desuden vil dit energiforbrug blive yderligere reduceret med op til 20 %. Rumsensoren PAW-A2W-TSRT er alt, hvad du behøver for at kunne aktivere funktionen.

Aquaera Smart Cloud

Den nye Aquarea Smart Cloud er meget mere end en enkel metode til styring af dit varmesystem via internettet. Den er redskabet, der gør din Aquarea endnu mere intelligent, og som maksimerer din komfort, samtidig med at du minimerer din elregning og reducerer dit CO2-udslip yderligere. Selv om platformen CZ-TAW1 allerede er komplet, føjes der endnu flere funktioner til, som skal gøre Aquarea til det mest omkostningseffektive system til hjemmet og forenkle installations- og vedligeholdelsesarbejdet. Enkel og kraftfuld energistyring Aquarea Smart Cloud er meget mere end en simpel termostat til tilslutning og fra varmen. Det er en kraftfuld og intuitiv service til fjernbetjening af helheden række opvarmnings- og varmtvandsfunktioner, herunder overvågning af energi. Hvad er Aquarea Smart Cloud? Tilslut Aquarea J og H Generation til skyen via trådløs eller kablet LAN. Brugeren opretter forbindelse til skyportalen for fjernbetjening af alle enheder og kan også give partnere adgang til brugerdefinerede funktioner til fjernvedligeholdelse og overvågning.
  • Touch styresystem
  • Aquarea Smart Cloud
  • Energibesparende
  • Forbedret SCOP
  • Støjsvag

Hvorfor vælge Panasonic?

Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og har fremstillet et stort antal kompressorer. Panasonic står for kvalitet – en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked. Medlemskabet af European Heat Pump Association, produktionen af Aquarea i Europa og højsikkerhedsprotokoller i europæiske servere for Aquarea Smart Cloud gør Panasonic til en varmepumpepartner, man kan have tillid til. VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører.  

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!