fbpx

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW35

Fra : 12.995 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW35

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW35 er den allerførste gulvmodel fra Mitsubishi Electric. Derudover er det også Mitsubishi's første gulvmodel som er udstyret til at have Hyper Heating funktion. Gulvmodellen er meget simpelt og kompakt og heraf fylder den intet i hjemmet. Den kan nemt placeres et diskret sted i dit hjem efter dit behov. Denne gulvmodel er også en utrolig kraftig og effektiv varmepumpe som er fremstillet til at have en kapacitet i en højere enhed der overgår de fleste varmepumper i branchen. Hvor end du stiller varmepumpen i hjemmet vil den med dens helt uimodståelige egenskaber skabe et godt indeklima med god varmefordeling, selv i de koldeste dage. Her hos VS-Automatic.dk forhandler vi med denne varmepumpe i to modeller: Mitsubishi gulvmodel KW25 og KW35.

Fantastisk indeklima med KW35

KW35 er udstyret og fremstillet helt specielt til at skabe dig et gode indeklima i nordiske miljø. Grundet den innovative teknologi med Hyper Heating funktion vil den være i stand til at bringe dig en yderst god varmefordeling i dit hjem selv når det er koldest.  Med Hyper Heating funktionen i KW35 indebærer det at den kontinuerligt kan holde varmekapaciteten i utroligt lavt udetemperatur helt ned til -25°C.

Støjsvag i højere niveau

Med den simple og kompakte design KW35 kommer med, vil den være helt perfekt uanset hvor du ønsker at placere den i dit hjem. Varmepumpens design vil aldrig optræde som dominerende iblandt alle andre møbler som står i hjemmet. Derudover hvis du gerne vil have at den yderligere skal være diskret end den allerede er fremstillet til at være. Så kan den også monteres ind i væggen og herved ikke genere nogle som helst. KW35 indebærer også nogle funktionelle fordele såsom: Ventilatorbladene er fremstillet effektivt til at yde den bedste form for mere varmespredning og gør det så komfortabelt som overhovedet muligt for dig. Så er ventilatorbladene designet på den måde at de også er med til at afgive meget af støjen og på den måde holde støjen i en meget lavere niveau. Helt ned til niveau 19 dB.

Fuld kontrol over dit indeklima

Med KW35 opnår du også en brugervenlig fjernbetjening der gør at du kan skabe fuld kontrol over temperaturen i dit hjem. Den har alle de funktioner du skal bruge til at udnytte temperaturen bedst. Heraf har du mulighed for at indstille din varmepumpe til at køre på automatisk drift efter ugeskemaet efter behov. Samtidig at du kan indstille den som du vil kan du også spare på økonomien. Du kan for eksempelvis sætte den på en lavere temperatur når du ikke er hjemme. Så alt efter hvor varmt du vil have det til når du kommer hjem. Det kan KW35 opfylde for dig. Læs meget mere om KW35 i brochuren.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!