Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW25

Fra : 11.995 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW25

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW25 er den allerførste gulvmodel fra Mitsubishi Electric. Derudover er det også Mitsubishi's første gulvmodel som er udstyret til at have Hyper Heating funktion. Gulvmodellen er meget simpelt og kompakt og heraf fylder den intet i hjemmet. Den kan nemt placeres et diskret sted i dit hjem efter dit behov. Denne gulvmodel er også en utrolig kraftig og effektiv varmepumpe som er fremstillet til at have en kapacitet i en højere enhed der overgår de fleste varmepumper i branchen. Hvor end du stiller varmepumpen i hjemmet vil den med dens helt uimodståelige egenskaber skabe et godt indeklima med god varmefordeling, selv i de koldeste dage. Her hos VS-Automatic.dk forhandler vi med denne varmepumpe i to modeller: Mitsubishi gulvmodel KW25 og KW35.

Fuld kontrol over dit indeklima

Med KW25 opnår du også en brugervenlig fjernbetjening der gør at du kan skabe fuld kontrol over temperaturen i dit hjem. Den har alle de funktioner du skal bruge til at udnytte temperaturen bedst. Heraf har du mulighed for at indstille din varmepumpe til at køre på automatisk drift efter ugeskemaet efter behov. Samtidig at du kan indstille den som du vil kan du også spare på økonomien. Du kan for eksempelvis sætte den på en lavere temperatur når du ikke er hjemme. Så alt efter hvor varmt du vil have det til når du kommer hjem. Det kan KW25 opfylde for dig.

Støjsvag i højere niveau

Med den simple og kompakte design KW25 kommer med, vil den være helt perfekt uanset hvor du ønsker at placere den i dit hjem. Varmepumpens design vil aldrig optræde som dominerende iblandt alle andre møbler som står i hjemmet. Derudover hvis du gerne vil have at den yderligere skal være diskret end den allerede er fremstillet til at være. Så kan den også monteres ind i væggen og herved ikke genere nogle som helst. KW25 indebærer også nogle funktionelle fordele såsom: Ventilatorbladene er fremstillet effektivt til at yde den bedste form for mere varmespredning og gør det så komfortabelt som overhovedet muligt for dig. Så er ventilatorbladene designet på den måde at de også er med til at afgive meget af støjen og på den måde holde støjen i en meget lavere niveau. Helt ned til niveau 19 dB. Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft Klik ind i brochuren og få flere informationer om KW25.

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW Brochure

Læs Brochure her:

Mitsubishi varmepumpe gulvmodel KW

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Service luft til luft varmepumpe

Varmepumpe service er lovpligtigt for at overholde varmepumpens garanti, samt håndtering af kølemiddel.

Pris: 1195,- årligt

FAQ

Spørgsmål 1: Når jeg søger på den model vi har fået så står der at den er under 1 kg kølemiddel og skal kun efterses hver andet år ?

SVAR:

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1977

I bilag 7 pkt. 4 står der: Det skal ved passende eftersyn og vedligeholdelse m.v. sikres, at køleanlæg til stadighed under anvendelse holdes i forsvarlig stand.”

Panasonic har fx. sat et passende eftersynsinterval på 1 år på deres varmepumper.

Spørgsmål 2: I oplyser en pris på eftersyn af 1 varmepumpe. Vi har 2 men skal vel ikke betale den pris for dem begge da den første pris jo må indeholde kørsel?

SVAR:

Prisen for eftersyn af 2 luft/luft varmepumper på samme adresse er 1792,5 kr. inkl. moms. (1195 kr. for nummer 1 og 597,5 kr. for nummer 2)

Et varmepumpe service består af

Et varmepumpe service består hos VS Automatic af nedenstående elementer for at sikre os at din varmepumpe køre optimalt.

 • Rørinstallationen kontrolleres
 • Systemet tæthedsafprøves, for at sikre, der ikke er nogen lækage.
 • Ophedning og køling på hele systemet også på selve kølekredsen.
 • Rensning af diverse filtre
 • Serviceeftersyn / service på varmepumpen
 • Kompresseron funktionsprøves
 • Sikkerhedskomponenterne funktionsafprøves
 • Kordensator og fordamper kontrolleres både på inde- og ydredelen
 • Kontrol af at varmepumpen er rigtigt indstillet, samt gennemgår indstillingerne med kunden
 • Test af fejlstrømsrelæ i el-tavlen
 • Test af jordelektrode

Læs mere her: Varmepumpe service