Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Vi søger SEO praktikanter

Leder du efter en praktikplads hos et stort bureau, hvor du ikke har indflydelse på arbejdsopgaver og egen læring? – Hvis svaret er nej, så læs med her!

Hos VS Automatic tager vi udgangspunkt i DINE ønsker

At finde den helt rigtige praktikplads er fundementalt for en god og lærerig periode.
I vores øjne kræver en succesfuld praktikperiode en åben forventningsafstemning.

Hos os udformes dine ansvarsområder ud fra dine interesse.
Du får derfor mulighed for at arbejde med hele SEO-paletten, så vi bedst muligt kan finde frem til dine interesseområder.
Sidst men ikke mindst, så får du nogle fantastiske og ambitiøse kollegaer!

Banner Marketing
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Emma / Marketing & SoMe koordinator, ansat siden 2021
Læs mere

Dette team kan du blive en del af

I VS Automatic har vi et ungt, skarpt og ambitiøst team, som alle er passioneret for deres ansvarsområde. Afdelingen er kun et par år gammel. Vi går meget op i vores arbejde, men lige så højt op i, at vi skal være glad for at gå på arbejde. 

Vi vægter balancen mellem arbejde og fritid meget højt. Her er plads til fokuseret nørderi, sparring på tværs i virksomheden og en sludder ved kaffemaskinen. Vi har fleksible arbejdstider, hvilket gør, at hverdagen kan tilpasses efter den enkelte medarbejder. Vi kan derfor tilbyde en stor grad af frihed under ansvar.

Vi glæder os meget til at byde vores næste SEO praktikant velkommen, som ønsker at udvikle sine kompetencer og være med i hele processen fra strategi, analyse, udførsel og evaluering. 😄

Du er med til at forme din praktik

Det handler om hvad du brænder for og hvilken vej du helst vil gå. Som SEO praktikant kan du blandt andet arbejde med…

Digital marketingspraktikant

On-page optimering, linkbuilding og content udarbejdelse

Vi bruger Ahrefs, Screaming Frog, SERanking og diverse Google værktøjer mm. 

Ahrefs
screamingfrog icon
yoast icon

Eksempler på arbejdsopgaver som SEO praktikant

On-page SEO er grundlæggende idét det hjælper Google med at forstå vores hjemmeside. Kan du holde trit med Googles ranking-parametre?

Kan du sørge for, at VS Automatic bibeholder en høj health score?

web kodning ux ui

Webdesign, forbrugeradfærd og databehandling

Elsker du at have kunden i fokus og løse deres problemer?

wordpress ikon
SERanking ikon
google icon

Eksempler på arbejdsopgaver som SEO praktikant

Har du talent for at strukturere opbyggelsen af en hjemmeside samtidig med at have stort fokus på brugeroplevelsen? Så kan du prøve kræfter med web optimering!

En af vores seneste tiltag er vores online booking system her.

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Din værktøjskasse

Personlige egenskaber

Som SEO praktikant i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores marketingteam, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen!

 

kristian multimediedesign praktikant
"Jeg har følt mig velkommen hos VS-Automatic lige fra den første dag, hvor jeg har været på lige fod med resten af marketingteamet. Jeg har været med til møder, hvor mine input er blevet taget med i overvejelserne, hvilket også har forbedret mine evner til at arbejde i teams."
Kristian
Multimediedesign praktikant
david multimediedesign praktikant
"Jeg er rigtig glad for at jeg valgte VS Automatic som min praktik virksomhed, fordi den har givet mig stort indblik og mange nye kompetencer inden for udvikling af digitale Frontend løsninger, udarbejdning af visuel content og indsigt i hvordan et firma med et fysisk produkt markedsføre det digitalt."
David
Multimediedesign praktikant
sophie multimediedesign praktikant
"Fra første dag, i min praktik periode, er jeg blevet taget godt imod af Tim og Trine som hører til i marketing afdelingen hos VS Automatic. Der har været en god balance i arbejdet i forhold til sjov og seriøst arbejde."
Sophie
Multimediedeisgn praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Som du muligvis har læst dig til igennem jobstillingen ovenover, så tror vi stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:
  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Ved yderligere spørgsmål kontakt:
  CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31

  Et kort uddrag af dine fordele hos os