Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Vi søger E-handels praktikant

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Søger du en stilling som E-handel praktikant og ønsker du at blive bedre til at identificere og forbedre Kunderejsen, content og koordination? Har du en interesse for online markedsføring? Så er det dig vi mangler på vores team! 

Du kommer til at arbejde sammen med andre praktikanter som er lige så passioneret for deres felt som du er. Derudover kommer du til at være i et skarpt team som er i en stor digital udvikling. 

multimediedesigner praktikant

Hvem kommer du til at arbejde med?

Du kommer til at arbejde sammen med andre personer, som er lige så passionerede for deres felt, som du er. Derudover kommer du til at være en del af en skarp marketingafdeling på 7 personer. Alle i afdelingen tror på den digitale udvikling og frihed under ansvar.

Du kan være den ottende holdspiller som ønsker at udvikle sine kompetencer og være med på et strategisk plan.

Med på rejsen har vi brug for DIG – som fx. kan højne vores placering på Google, gøre vores hjemmeside indbydende og intuitiv for vores besøgende, mm. 

Lyder det som sød musik i dine øre? Og kribler det i fingrene, når vi siger øget trafik til hjemmeside og skabelsen af et fængende online univers for EL rådgivning? Så er du havnet det helt rette sted!

Så er du havnet det helt rette sted!

Banner Marketing
”Spændende opgaver, medindflydelse og fantastiske kollegaer! Hvad kan man mere ønske sig! I VS Automatic er der plads til alle - også de kreative og til tider skøre idéer. Det er prisværdigt at være et sted, hvor jeg kan få lov til at bruge mine kompetencer og udvikle mig efter interesse og potentiale. Her er en dejlig uformel tone, stor tillid og frihed under ansvar. Ingen dage er ens – ej heller kedelige.”
”Spændende opgaver, medindflydelse og fantastiske kollegaer! Hvad kan man mere ønske sig! I VS Automatic er der plads til alle - også de kreative og til tider skøre idéer. Det er prisværdigt at være et sted, hvor jeg kan få lov til at bruge mine kompetencer og udvikle mig efter interesse og potentiale. Her er en dejlig uformel tone, stor tillid og frihed under ansvar. Ingen dage er ens – ej heller kedelige.”
Tina / Content Manager, ansat siden 2021
Læs mere

Du er med til at forme din praktik

Det handler om hvad du brænder for og hvilken vej du helst vil, du kan blandt andet arbejde med…

Digital marketingspraktikant

SEO, SoMe og E-mail

Er et udpluk af de områder du vil kunne berøre.

yoast icon
linkedin icon
activecampaign icon

Eksempler på arbejdsopgaver

Sammen med udvikling af dine forskellige SEO discipliner, vil vi også hjælpe med at udvikle dine færdigheder indenfor UX.

Sammen med udvikling af dine forskellige SEO discipliner, vil vi også hjælpe med at udvikle dine færdigheder indenfor UX.

web kodning ux ui

Udpluk af software og programmer

Vi har samlet nogle af de programmer vi benytter

google icon
wordpress ikon
screamingfrog icon

Eksempler på programmer/software

Google værktøjer er essentielt fokusområde at kende til i én marketingafdelingen. Du vil få mulighed for at arbejde med:

Du vil ydermere få mulighed for at dykke ned flere Google værktøjer

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

Som e-handels praktikant i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores marketingteam, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen!

Mød dit kommende team her 👉🏼 https://vs-automatic.dk/marketing/

Praktik hos VS Automatic Emilie
"Min praktik hos VS Automatic har været god og lærerig. Jeg har arbejdet med mere flere forskellige selvvalgte spændende emner som SEO, Sociale medier, e-mail marketing og meget andet."
Emilie
PBA i E-handel
praktikant irith
"Overvejer du VS Automatic som din kommende praktikplads kan jeg varmt anbefale dem. Du møder en virksomhed der er investeret i deres praktikanter og vejledere som lytter til inputs og står til rådighed, hvis der er brug for det."
Irith
Professionsbachelor i e-handel
Josephine Bruun medarbejder billede
"Jeg har været utrolig glad for at være en del af teamet hos VS, det skyldes det gode arbejdsmiljø, da jeg har følt mig så velkommen og en del af teamet, og ikke bare som en praktikant, vi som praktikanter får mulighed for at deltage i alt hvad vi har lyst til."
Josephine
PBA E-handels praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Som du muligvis har læst dig til igennem jobstillingen ovenover, så tror vi stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:
  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Ved yderligere spørgsmål kontakt:
  CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31

  Et kort uddrag af dine fordele hos os