Panasonic heating & cooling logo

Om Panasonic

Panasonic er en af verdens førende teknologivirksomheder inden for udvikling og fremstilling af elektroniske produkter til både forbruger- og erhvervsmarkedet. Panasonic har hovedkvarter i Osaka, Japan, og fejrede sit 100-års jubilæum i 2018. Den japanske virksomhed producerer alt fra vaskemaskiner og kameraer til computere og varmepumper. Senest er Panasonic blevet kendt for at udvikle bæredygtige og miljøvenlige løsninger, som bl.a. kommer til udtryk gennem virksomhedens Environmental Vision 2050, der er virksomhedens egne bæredygtighedsmål svarende til FN’s.

De mange nye bæredygtige løsninger fra Panasonic giver både detailhandlen, institutioner og private forbrugere bedre betingelser for at opfylde fremtidige kølebestemmelser og tiltag fra EU samt at føre en mere bæredygtig hverdag. Den japanske teknologigigant har taget en lang række initiativer for at gøre deres produkter mere miljøvenlige.

Panasonic er en stolt virksomhed, der er kendt for at have nogle af de bedste produkter på markedet, sin høje troværdighed og sin gode og effektive service.

Om Panasonic Heating & Cooling

Panasonic har produceret varmepumper til forbrugere og erhvervskunder i mere end 60 år. Det begyndte i 1958 med verdens første modulopbyggede højkapacitets-VRF-system, der kunne opvarme og køle. I dag producerer Panasonic innovative varmepumper, der er støjsvage, energieffektive, energibesparende og ikke mindst: klimavenlige i moderne design.

Den japanske virksomhed har specialiseret sig inden for flere områder:

  • Private boliger
  • Butikker og erhvervsbygninger
  • Styring og tilslutning
  • Grønne løsninger
Panasonic livstilbillede i stue

 

Private boliger

Panasonic Aquarea luft til vand varmepumper: Et innovativt lavenergisystem, der er designet til at skabe god komfort i private boliger – selv ved ekstreme udendørstemperaturer.

Panasonic Luft til luft varmepumper til hjemmet: Fremragende ydeevne i forhold til energieffektivitet, besparelser, komfort og sund luft. Fra en til fem indendørsenheder (inklusive vægmonterede, kassette, kanaltilsluttede og gulvmonterede systemer) forbundet til en enkelt udendørsenhed.

Nanoe x-luftrensningteknologi: Uskadeliggør og reducerer pollen, forurening, svamp og cigaretrøg i hjemmet ved hjælp af automatiserede, elektrostatiske vandpartikler i nanostørrelse.

Butikker og Erhvervsbygninger

PACi: Luft-til-luft til erhvervsbrug: Den komplette løsning til butikker, restauranter, kontorer eller til boliger med enestående effektivitet i kompakt størrelse.

Supermarkeder: CO2-kondenseringsenheder med naturligt kølemiddel. Den nye miljøvenlige CO2-kondenseringsenhed er til anvendelse i døgnbutikker, supermarkeder og på tankstationer.

Kontorer og store bygninger: ECOi har elektriske VRF-systemer og vandvarmevekslere specielt designet til de mest krævende kontorer og store bygninger.

Styring og tilslutning

Panasonics styringssortiment kan tilpasses alle behov lige fra enkle individuelle styringer til avancerede forebyggende cloudbaserede vedligeholdelsessystemer til store bygninger.

Comfort Cloud: Panasonics app til styring af luft til luft varmepumper, der gør, at brugeren kan kontrollere alle varmepumpens funktioner. Det gælder temperaturindstilling og -tilstand, luftstrømmens retning og hastighed.

Grønne løsninger

Som en af mange løsninger besluttede Panasonic, at fra 2018 skulle alle deres varme- og køleløsninger, som indeholder mindre end 3 kilo kølemiddel, udskiftes for fremover at bruge det miljøvenlige kølemiddel R32. Kølemidlet R32 har ikke nogen indvirkning på ozonlaget, og i sammenligning med tidligere versioner har det nye kølemiddel 75 procent mindre indflydelse på global opvarmning.

Skal vi hjælpe dig med købet af din nye varmepumpe? – Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
75 64 18 99
info@vs-automatic.dk