Content protected by Whocopied.me

Elhegn

Står du overfor at skulle vælge elhegn til din indhegning og har brug for rådgivning omkring dette? Så kan VS Automatic og vores mange eksperter hjælpe dig med dette. Det er vigtigt at vælge det rette elhegn, til den rette løsning, især ved store indhegninger.
Elhegn holder ikke kun styr på dyrene indenfor indhegningen, men beskytter også mod eventuelle rovdyr.

Elektrisk hegn eller delvist elektrisk hegn er en effektiv og relativ billig løsning, som kan bruges til indhegning af diverse landbrugsdyr, som heste, grise, køer og får.

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Udstyr til elhegn – Jordspyd

Når du skal bruge et elhegn, er det vigtigt også at anskaffe sig det nødvendige tilbehør, for en optimal løsning. Vi anbefaler altid at tilkøbe sig jordspyd til løsningen, dette for at skabe en god jordforbindelse, hvilket er essentielt for en godt og velfungerende elhegn.

VS Automatic har også et bredt udvalg af tilbehør til elhegn. Vi tilbyder blandt andet advarselsskilte, voltmetre, jordkabler, hegntester, solpaneler mm.

5 grunde til at anvende elhegn

 1. Lave driftsomkostninger
 2. Fleksible løsninger
 3. Lave vedligeholdelsesomkostninger
 4. Beskyttelse af dyr
 5. Økonomisk fornuftig løsning

Beskyttelse af dyr

Har du udendørs dyr, kan du beskytte disse, mod rovdyr som ønsker at angribe dine dyr. Hegnet vil give et lille stød til rovdyret, som gør tilnærmelser. Ydermere kan hegnet også holde andre udbuddene gæster ude, som ikke skal indenfor indhegningen.

Hegnet beskytter selvfølgelig også de indhegnet dyr, ved at de ikke vandre væk fra området.

Lave driftsomkostninger

Et elektrisk hegn har oftest et effektforbrug, der ligger under 50 watt. Dette svare til at elhegnet, bruger den samme mængde strøm som en elpære. Ved anskaffelse et elektrisk hegn, vil der løbende altså ikke være de store driftsudgifter til vedligeholdelse eller strømforbrug.

Fleksible løsninger

Skal du have opsat elhegn, er det få og lette materialer du skal benytte. Dette giver dig høj mobilitet og mulighed for fleksible løsninger. Du kan uden det store besvær, indhegne området som du ønsker.

Lave vedligeholdelsesomkostninger

Et elhegn bliver oftest bygget af lette materialer, som giver en god fleksibilitet. Udover dette er et elhegn yderst robust, holdbart og modstandsdygtig. Dette også i det nordiske klima. Samt er det nemt og billigt at reparere det gængse elhegn, hvis der skulle opstå en skade, som har behov for udbedring.

Økonomisk fornuftig løsning

Det er typisk billige materieller, som bliver benyttet til opsætning af elhegn. Samt kan du selv bestemme hvordan hegnet skal opsættes uden det store besvær. Samt som nævnt er der lave driftsomkostninger og lave vedligeholdelsesomkostninger ved elhegn.

Læs også om solceller her: solceller

Hvorfor vælge VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover.

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder.

Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg. HJ Valeur har eksisteret i 50 år og har gennem tiden udviklet sig, til idag at beskæftige 25 medarbejdere, der på tværs af generationer og erfaringer udgør et stærkt team som dækker et stort geografisk område med udgangspunkt fra Østbirk, Skanderborg og Hovedgård.

Kontakt VS Automatic 

Vs-automatic-bil

Indhegning af forskellige dyr

Elhegn kan tilpasses og bruges til indhegning af mange forskellige dyr.

Mindre dyr som f.eks.:

 • Høns
 • Kalkuner
 • Fasaner

Mellemstore dyr som f.eks.:

 • Får
 • Geder
 • Grise
 • Hunde

Større dyr os f.eks.:

 • Heste
 • Køer

Der findes selvfølgelig forskellige løsninger, som skal tilpasses størrelsen på dyrene. Men den store fleksibilitet, giver det mange muligheder at få det helt rette elhegn, til diverse størrelser af dyr.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Brug for rådgivning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!