Dahua cover billede

Dahua Videoovervågning 

Som en af verdens største producenter af videoovervågning, er Dahua indbegrebet af kvalitetsprodukter og kvalitets sikkerhedsløsninger til enhver opgave. Dahua Technology har udviklet og kontinuerligt forbedret deres produkter, for altid at kunne yde den bedste til deres kunder.

Dahua’s videoovervågning og sikkerhedsløsninger, kan benyttes både til den private bolig, enhver type og størrelse virksomhed. Produkterne er specielt designet til at kunne løse et specifikt formål.

Videoovervågning til private

Videoovervågning til private hjem giver en ekstra tryghed i at altid kunne følge med hvad der sker i hjemmet, om man er på ferie eller på arbejde. Skulle uheldet være ude, har du altid klare billeder i høj kvalitet til en identificering af den ubudne gæst. Flere vælger i dag videoovervågning i deres sikkerhedsløsning til boligen, dette kan skyldes flere ønsker at have bedre dokumentation af personen som begår indbruddet. Ligeledes kan videoovervågning have en afskrækkende effekt, da der er større chance for at bliver identificeret af politiet.

Dahua starlight videoovervågning

Dahua Technology giver en fantastisk opløsning og kvalitet i deres overvågningskamera.
Se i denne video hvordan Dahua kameraet lyser billedet klart og tydeligt, selvom der er helt mørkt udenfor. Se i nederst højre hjørne af videoen, hvor mørkt der i virkeligheden er.

Videoovervågning til erhverv

Hos VS Automatic er vi specielt eksperter i videoovervågning til landbrug, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning, som opfylder netop det behov som du står med. Vi hjælper fra start med rådgivning, opsætning og service på din sikkerhedsløsning.

For os er det vigtigt at kunne rådgive dig og have dig med i hele processen og få tilpasset systemet til netop dit projekt.

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua PTZ dome kamera 4MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua Starlight PTZ dome kamera 2 MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua IP Bullet kamera 4MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua Bullet kamera full-color starlight 2MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua Dome kamera IP starlight 8MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua Dome kamera IP starlight 4MP

  Abus & Dahua videoovervågning

  Dahua Dome kamera IP starlight 2MP