Dahua cover billede

Dahua Videoovervågning 

Som en af verdens største producenter af videoovervågning, er Dahua indbegrebet af kvalitetsprodukter og kvalitets sikkerhedsløsninger til enhver opgave. Dahua Technology har udviklet og kontinuerligt forbedret deres produkter, for altid at kunne yde den bedste til deres kunder.

Dahua’s videoovervågning og sikkerhedsløsninger, kan benyttes både til den private bolig, enhver type og størrelse virksomhed. Produkterne er specielt designet til at kunne løse et specifikt formål.

Videoovervågning til private

Videoovervågning til private hjem giver en ekstra tryghed i at altid kunne følge med hvad der sker i hjemmet, om man er på ferie eller på arbejde. Skulle uheldet være ude, har du altid klare billeder i høj kvalitet til en identificering af den ubudne gæst. Flere vælger i dag videoovervågning i deres sikkerhedsløsning til boligen, dette kan skyldes flere ønsker at have bedre dokumentation af personen som begår indbruddet. Ligeledes kan videoovervågning have en afskrækkende effekt, da der er større chance for at bliver identificeret af politiet.

Dahua starlight videoovervågning

Dahua Technology giver en fantastisk opløsning og kvalitet i deres overvågningskamera.
Se i denne video hvordan Dahua kameraet lyser billedet klart og tydeligt, selvom der er helt mørkt udenfor. Se i nederst højre hjørne af videoen, hvor mørkt der i virkeligheden er.

HVAD HAR DU BRUG FOR?