fbpx

Mitsubishi varmepumpe HR35 Cool

6.995 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

5 på lager

Mitsubishi HR35 COOL

Mitsubishi HR35 COOL er en luft til luft varmepumpe om er konstrueret til nemt og effektivt at nedkøle dit hjem, hvilket gør den perfekt til de varme danske sommernætter. Selvom Mitsubishi HR35 COOL er en varmepumpe, så kunne man næsten fristes til at kalde den en aircondition, da dette anlæg er mere målrettet køling end opvarmning. Så er du træt af at side inde i varmen og føle dig træt eller sove dårligt om natten pga. varmen, så har du nu mulighed for - med god driftsøkonomi - at køle dit hus ned på de varmeste sommerdage.

Hurtig og effektiv

HR COOL køler hurtigt og energieffektivt rummet ned til et behageligt indeklima. Da kold luft vejer mere end varm luft, er luftstrømmen særligt tilpasset. Dette gør, at luften effektivt dækker hele rummet, og at du hurtigt får den ønskede temperatur i dit hjem.

Smart styring af din varmepumpe

Mitsubishi HR35 COOL luft til luft varmepumpen kan styres med den medfølgende fjernbetjening, eller via appen MELCloud på din smartphone eller tablet. Dette kræver dog et tilkøb af Mitsubishi WiFi-adapter.

Nedkøling uden larm

Luft til luft varmepumpen køler effektivt dit hjem ned, men lige så vigtigt sker dette ved et lydniveau på kun 21 dB. Dette sikrer, at du sagtens kan have varmepumpen kørende om natten, således at du og familien får en god nats søvn.

Smart og kompakt

Med et design der kun måler 83 cm i bredden og 28 cm i højden, får du en varmepumpe, som passer ind de fleste steder. Mitsubishi HR35 COOL’s kompakte design gør det nemt at placere indedelen, hvilket giver dig flere muligheder og fleksibilitet, når du installerer den. Med sin kompakte størrelse kan HR35 COOL nemt placeres ved lave højder, i f.eks. et sommerhus eller over et vindue eller en dør.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!