fbpx

Mitsubishi varmepumpe AP50VG

Fra : 11.995 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe AP50VG

Mitsubishi varmepumpe AP50VG er specielt fremstillet og udstyret til at passe perfekt til mindre sommerhuse, villaer eller garager. Varmepumpen er en ganske ny varmepumpe fra Mitsubishi Electric. Med nye og optimerede features skaber varmepumpen mange nye muligheder og gør at denne luft til luft varmepumpe yderst effektiv.

Helt nye og lækre features

Mitsubishi varmepumpe AP50VG har en innovativ løsning til at udnytte varmen. Med denne nytænkende blæserfunktion får du mulighed til at anvende din brændeovn for at udnytte varmen på den mest bæredygtige måde. AP50VG vil være en optimal løsning for en supplerende anlæg til din allerede eksisterende varmesystem. En af de gode egenskaber som varmepumpen bærer, er dens markante forbedring i luftafgangen. Herved er den en ekspertise til at sprede varmen optimalt og har en vildt lav lydniveau. Med det nye R32-kølemiddel skåner du miljøet og gør en stor tjeneste. R32 har en markant lavere påvirkning på miljøet end tidligere kølemidler hvilket gør at varmepumpen er yderst miljøvenlig og bæredygtig. Så er varmepumpen også udstyret til at have en SCOP-værdi på 4,7 hvilket betyder at du får en energieffektivitet 4,7 gange mere for pengene. Læs mere om SCOP-værdi her.

Nøgleværdier ved AP50VG

  • Ideel til sommerhuse, villaer og garager
  • Store besparelser og højt energieffektivitet
  • Støjsvag
  • Optimal varmespredning
  • R32 kølemiddel
  • Miljøvenligt
  • Flexibilitet

Ideel til sommerhuse

Med Mitsubishi varmepumpe AP50VG behøver du ikke at bekymre dig om skader der kunne opstå ved for kold temperatur. Netop de funktioner AP50VG besidder har du mulighed for at holde øje med dit sommerhus 24/7 ved hjælp af den brugervenlige fjernbetjening som du også opnår ved køb af denne varmepumpe. Her kan du uden besvær vedligeholde den temperatur du ønsker at have i dit sommerhus når du ikke opholder dig der. Du får derudover også mulighed for at udnytte timerfunktionen som nemt kan indstilles mens du er ude eller på farten. Timerfunktionen gør at du får mulighed for at benytte 4 indstillinger pr. dag. På den måde giver det dig en komplet udnyttelse af dine energiudgifter samt en varm stue at komme hjem til. Du kan læse mere om Mitsubishi Varmepumpe AP50VG i brochuren.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!