Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Desitek

Desitek – Vi gør det mere sikkert at bruge el!

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Om Desitek A/S

Desitek A/S er et handels- og ingeniørfirma med kompetencer inden for drift og funktion af elektriske anlæg under unormale forhold. Firmaet har til huse i Søndersø på Fyn, er datterselskab af det tyske firma DEHN og repræsenterer dertil en række andre udenlandske producenter af el-tekniske produkter.

Desitek A/S er specialiseret indenfor sikkerhed for el-anlæg – herunder lyn- og overspændingsbeskyttelse, personsikkerhed, kabeltilbehør og nødstrømsanlæg til alle slags installationer. Blandt firmaets store kunder er internationale danske virksomheder inden for vindenergi, cementproduktion samt kraftværks- og transportsektoren.

desitek danmark kontorbygning

Produktporteføljen omfatter:

✅Lynbeskyttelse

✅Overspændings- og transientbeskyttelse

✅Jordingsanlæg og potentialudligning

✅Sikkerhedsudstyr og -værktøj: spændingsvisere og kortslutningsudstyr

✅Sikkerhedsbeklædning

✅Samle- og afslutningsteknik til høj- og lavspændingskabler

✅UPS- og nødstrømsanlæg

✅DC strømforsyninger

✅Måleinstrumenter

Desuden tilbydes ydelser på konsulentbasis, såsom gennemgang af installationer og forslag til beskyttelse.

Når lynet slår ned, kan det lamme en virksomheds- eller boliginstallation, hvis der ikke er foretaget nogen form for beskyttelse. Der kan ske omfattende skader på elektrisk og elektronisk udstyr op til flere kilometer fra nedslagstedet på grund af overspændinger i de elektriske installationer. Det koster hvert år mange penge at reparere eller udskifte elektronisk udstyr, der er blevet ødelagt af overspændinger. Og ofte er det for en virksomhed de indirekte omkostninger – forårsaget af driftstop eller produktionstab – der er de største.

Det er derfor vigtigt, at der laves en beskyttelse imod disse overspændinger. Den grundlæggende overspændingsbeskyttelse omfatter alle ledende kabler, der kommer ind i en bygning – f.eks. el, telefoni, data og antennenet.

DESITEK A/S tilbyder en række komponenter, der beskytter effektivt mod de overspændinger, der opstår ved lynpåvirkninger – såvel til stærkstrøm som til telefon-, antenne- og datalinier. Overspændingsbeskyttelsen fungerer sådan, at den – når den er korrekt installeret –  leder den ødelæggende energi fra lynet uden om installationen.

En effektiv beskyttelse er dog ikke kun et spørgsmål om de rette komponenter. Det er helt afgørende, at disse komponenter monteres og forbindes på den rigtige måde, og derfor skal overspændingsbeskyttelse altid udføres af fagfolk med indgående kendskab til området. Det ideelle er at sikre ejendom og installationer mod lyn og overspændinger allerede under byggeriet. I samarbejde mellem VS Automatic og en specialist som DESITEK A/S vil der også være gode muligheder for at beskytte allerede eksisterende installationer.

Skal vi hjælpe dig med transientbeskyttelse? – Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

75 64 18 99

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!