Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

VI SØGER EN EUX ELEKTRIKER LÆRLING

TIL VORES STÆRKE TEAM

Vi kan tilbyde et job som elektrikerlærling i en SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE LÆREPLADS

Holder du af en alsidig hverdag med varierede opgaver inden el-verdenen i tæt samarbejde med kunderne og kollegaer? Og vil du være en del af et stærkt team af kollegaer i en stor og moderne virksomhed med stort socialt engagement og fokus på medarbejdertrivsel?

krav til termografering termografi
Ansat siden 2002
“Vi har et virkelig godt sammenhold i VS. Vi er et stærkt netværk internt i firmaet, hvor vi er mange forskellige generationer med en bred vifte af kompetencer. Og dét er bare en kæmpe styrke.”
Rene Mejer
Automatik elektriker
rasmus stampe udtalelse
Ansat siden 2013
"Dét jeg rigtig godt kan lide, ved at være ansat hos VS Automatic, er, at man har rig mulighed for at dygtiggøre sig - specielt inden for dét man interesserer sig for."
Rasmus Stampe
Programmør

Dét siger vores ansatte

Vi har ansatte fordelt på tre afdelinger i Danmark, disse er HorsensHovedgård og Østbirk. Dette begrænser os ikke geografisk, da vi tilbyder hjælp til elopgaver i hele Danmark. 

Dét, vi tilbyder, er et fast job med gode udviklingsmuligheder i en stor og moderne virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver.

En læreplads for dig der vil lære

Vi søger en lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt.

Du skal have gennemført
grundforløbet og være klar til at starte i lære.
Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at lære så meget som muligt.

VS-AUTOMATIC har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid frisk og uformel. Læs mere om VS Automatic her.

Hvad vi tilbyder og forventer

Du skal primært beskæftige dig med service, installation, reparationer, test- og fejlfindingsopgaver samt arbejde med tavlebygning. Hos os får du mulighed for at prøve kræfter af i alle vores afdelinger, så du kan blive klogere på, hvilken retning du skal tone din uddannelse i.

Du vil blive tilknyttet en svend under hele din uddannelse og blive en del af et skarpt team, bestående af de øvrige elektrikere og montører.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

Hvem er du?

Vi søger elektriker lærlinge, der arbejder struktureret og tager ejerskab for egne opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelse af dit arbejde, så dine kunder får en tilfredsstillende service.

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  Ansøgning og henvendelse

  Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte serviceleder Brian Bjørnskov på tlf.: +45 5214 5736. Send din ansøgning samt CV til job@vs-automatic.dk. Alle ansøgere gennemgås løbende.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker stillingen

  Hvem er VS Automatic?

  VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation, med base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, med knap 100 ansatte.

  Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

  Hvilke mulige opgaver kan VS Automatic tilbyde?

  • Om- og tilbygninger
  • Installationsopgaver for både private, boligforeninger og industrivirksomheder.
  • Svagstrømsinstallationer
  • Varmepumpe installationer
  • PDS Installationer

  Hvilke kvalifikationer skal ansøgeren have?

  • Baggrund som elektriker
  • Gyldigt førerbevis til kategori B (alm. bil)
  • Ren straffeattest
  • Dansk i skrift og tale
  • Bor i Horsens eller omegn

  Hvilke personlige egenskaber søger vi hos en kommende medarbejder?

  VS Automatic søger en serviceminded person, som er selvstændig og ansvarsbevidst. Personen skal være pligtopfyldende og nysgerrig indenfor sit fagområde.