Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

VE-Installatør i Hovedgård

Skolebakken 6,
8732 Hovedgård
☎️ 75 64 18 99

Book din rådgiver her eller skriv til os i chatten.

Hvad er en VE-Installatør?

Virksomheder som har en VE-Installatør certificering har gennemgået en uddannelse som er godkendt til en eller flere  VE-områder indenfor vedvarende energiløsninger.

Hos VS Automatic betyder det at du får en certificeret varmepumpe installatør eller en certificeret solcelle installatør til opsætning af din vedvarende energiløsning. 

Godkendt af Energistyrelsen

Vi kan hjælpe dig med en kvalificeret rådgivning til din elinstallation, om enten du er privat person eller om det er til erhverv. 

Når man er godkendt af energistyrelsen til at være en VE-godkendt installatør, bliver man specialuddannet indenfor et eller flere områder. Energistyrelsen har godkendt VS Automatic til at installere varmepumper og solceller. Hvilket blev godkendt i Januar 2019. 

Det betyder at du som kunde er dækket ind af brancheorganisation TEKNIQ og deres garantiordning. Som boligejer har du dig derfor en sikring af korrekt udført arbejde, ved at have mulighed for at få tækket op til 150.00 kr. hvis arbejdet ikke er udført korrekt. På denne måde sikrer du dig at det er en dygtig fagmand som kommer ud og hjælper dig med din energiløsning. 

VE installatør