Gratis besøgstæller

Termografi

Termografi

Termografi

TERMOGRAFI MED FOKUS PÅ EL-TAVLER

El termografering

VS Automatic A/Ser DBI uddannet til at udføre termografi af el-tavler for erhvervs- og industrivirksomheder, landbrug, offentlige institutioner og private. Vores termograf overholder DBI’s krav til personcertificering og kører ud til kunder i hele området omkring Østbirk, Horsens, Hovedgård, Skanderborg og hele Østjylland.Hos VS Automatic får du en godkendt termografirapport, konkurrencedygtige priser og vi samarbejder med forsikringsselskaberne – du med garanti i de bedste hænder hos os! Se mere om vores samarbejde med Gjensidige forsikring her.

Specialister I Termografi

Hos VS Automatic får du en godkendt termograferingsrapport, konkurrencedygtige priser og vi samarbejder med forsikringsselskaberne. VS Automatic A/S er godkendt til el-termografering af og vores termografer overholder DBI’s krav til personcertificering. Derfor er du med garanti i de bedste hænder hos os!

HVAD HAR DU BRUG FOR?Termografering af eltavler

Hvad er termografi?
Termografering er en effektiv metode til at få et meget præcist billede af el-installationernes tilstand. Med et termografi-kamera, der måler såkaldte IR strålinger, kan man se temperaturforskelle og på den måde synliggøre overbelastninger, løse forbindelser og lignende.Ifølge forsikringsselskaberne opstår 25 % af alle brande pga. fejl og kortslutning i el-installationer. Med el-termografi har vi mulighed for at fejlen i tide. Det kan redde liv. Spørg dit forsikringsselskab om dine fordele ved at få termograferet dine el-tavler.

Adgangskontrol med brik og kode

Din adgangskontrol kan eksempelvis installeres med brik eller kode, som kun skal uddeles til dem man ønsker adgang. En adgangsbrik indeholder en kode, som skal bruges til aflæseren ved døren. Hvis du har adgangstilladelser, skal brikken blot holdes op foran læseren, og døren åbnes herefter.

Du kan også benytte adgangskort, som fungerer på samme måde som adgangskontrollen med brik. Brikkerne kan designes efter behov, så du nemt kan opdele dem efter behov. Normalt har adgangskort samme størrelse som et almindeligt Dankort, og passer derfor ned i pungen. Disse kort kan ligeledes designes, så du eller din virksomhed sætter sit personlige præg. Det kan være med logo, medarbejderbillede eller lign. Kun fantasien sætter grænser.

El-termografering – forebyg kortslutninger og brand

Ifølge forsikringsselskaberne opstår 1 ud af 4 brande pga. fejl og kortslutning i el-installationer – med el-termografi har vi mulighed for at fejlen i tide! Termografering er en effektiv metode til at få et meget præcist billede af el-installationernes tilstand.

Med et termografi-kamera, der måler den infrarøde stråling som alle overflader udsender, kan man se temperaturforskelle og på den måde synliggøre overbelastninger, løse forbindelser og lignende. Ved at udbedre fejl, kan man forebygge brand i el-installationer.

Forebyg produktions- og driftstop med termografi

For alle virksomheder og landbrug er elforsyningen en vigtig faktor for at kunne opretholde en effektiv drift og produktion. Med el-termografering, kan man nedsætte risikoen for overophedning, fejl og kortslutning, der kan medføre driftsstop. Med el-termografering er det muligt at planlægge vedligehold og større reparationer, så det ikke giver problemer i driften. I værste tilfælde kan en defekt el-tavle kortslutte og udvikle brand.Vi anbefaler:

Produktionsvirksomheder termografering 1 gang om åretLandbrug at få termograferet el-tavler hvert 2. årI nogle brancher (f.eks. træbranchen) er der lovkrav om termografering af el-tavler hvert år

Vores termograf gennemgår udvalgte el-installationer. El-komponenter der kan have indvirkning på produktionen, hvis der sker en kortslutning, eller hvis de er ødelagte:
Elektriske maskiner og anlæg
Strømskinner
Elmotorer
Koblingsudstyr og afbrydere
Frekvensomformere
Stationer til opladning
Transformere

Forsikring, dokumentation og rapport

Vi termograferer el-tavler hos mange landbrugskunder i Horsens, Østbirk, Hovedgård, Skanderborg og i hele det østjyske.  Når vi hos VS Automatic termograferer et landbrug, sikrer vi, at alle anlæg, maskiner og elinstallationer er i optimal stand.VS Automatic er medlem af TS-gruppen, som er en frivillig landsdækkende af el-installatører. Derigennem har vi et landsdækkende samarbejde med flere forsikringsselskaber, som har øget fokus på el-sikkerhed – især hos landbrug. Se mere om vores samarbejde med Gjensidige forsikring her.

Kontakt os

VS Automatic er DBI uddannet termograf – din garanti for kvalitetsarbejde! Skriv til os på info@vs-automatic.dk eller ring til os på 7564 1899.

Der er en lang række krav der skal indfris for at blive personcertificeret og virksomhedsgodkendt til at udføre termograferingsopgaver. Du kan se mere om de lovpligtige krav på DBI hjemmesiden www.brandogsikring.dk
*Kilde: www.forsikringogpension.dk

Montør Af Termografering
VS Automatic er certificeret termograf – din garanti for kvalitetsarbejde. Alle vores termografer er certificerede efter DBI’s regler og krav.
(+45) 7564 1899
info@vs-automatic.dk

HVAD HAR DU BRUG FOR?