Videoovervågning sikrer de dyre dråber​

Overvågning

Hos Vinoble i Horsens har man, efter en række af tyverier, valgt at få installeret videoovervågning i butikken på Hestedamsgade i Horsens. Siden har tyvene ikke vist sig og det fine udvalg af vin og spiritus kan nu langes over disken på normal vis.

Indehaveren af Vinoble i Horsens, Claus Helgesen, var så træt af de listige tyve, der flere gange havde bestjålet butikken, at han besluttede sig for at sikre butikkens fine dråber med videoovervågning. Her faldt valget på VS Automatic som leverandør.

“Vi havde igennem en længere periode oplevet tyverier af vores fine flasker, hvilket er rigtig træls. Vi kunne ikke bare stå på sidelinjen og se på tyvene, der listede af med vores varer, så vi måtte gøre noget. Her kontaktede jeg VS Automatic, som kom forbi til en snak,” siger indehaveren af Vinoble, Claus Helgesen.

VS Automatic har blandt andet speciale i sikring af både virksomheder og private hjem. Derfor var det også naturligt at valget faldt på netop VS Automatic til at løse opgaven.

“Efter jeg første gang havde talt med VS Automatic, kom en ung og frisk montør forbi til en snak, hvor han satte sig grundigt ind i vores behov. Et par dage efter kom han igen og fik det hele monteret, hvorefter vi fik en grundig gennemgang i, hvordan systemet virker. Det var rart med en montør, der formåede at lytte til vores ønsker og ikke mindst overholde de aftaler vi lavede,” siger Claus Helgesen.

Det virker faktisk
Overvågningen har nu været aktiv i et par måneder, men der har endnu ikke været behov for at se den igennem. Det vækker stor glæde hos Claus Helgesen, der netop håbede, at videoovervågningen ville sørge for, at indbrudende slet ikke fandt sted.

“Præcist som vi håbede, har overvågningen indtil nu haft en præventiv effekt. Vi har ikke oplevet tyverier siden monteringen, hvilket kan skyldes at det nu er tydeligt at butikken er videoovervåget,” siger Claus Helgesen.

Ifølge fakta fra Det Kriminalpræventive Råd har videoovervågning den største effekt på planlagt kriminalitet, hvilket Claus Helgesen og Vinoble kan bekræfte:

“Vi har erfaret, at tyvene kommer forbi butikken, hvor de går lidt og kigger og finder de flasker de vil stjæle. Herefter kommer de tilbage senere når vi har travlt og snupper hurtig de varer de har udset sig, hvilket er super frustrerende. Med videoovervågningen kan de nu tydeligt se, at butikken er overvåget i form af skilte på døren og synlige kameraer.”

Hos Vinoble ses altså tydeligt den præventive virkning, men skulle uheldet være ude, kan billederne hives frem og bruges til at identificere tyvene.

Den foretrukne partner
Selvom Vinoble for nyligt fik installeret videoovervågning i butikken er det ikke første gang VS Automatic har været i butikken. For et par år tilbage udførte VS Automatics energiekspert et energitjek i butikken, hvor han fandt årlige besparelser på 10.000 kroner blot ved at udskifte de gamle lysstofarmaturer til LED lysbånd og spots.

Dengang blev beregnet at investeringen kunne tjenes hjem på 3 år, hvilket nu har vist sig at holde stik, til stor glæde for Claus Helgesen, der dengang ikke helt troede på, at besparelsen kunne blive så stor.

“Da vi i sin tid fik lavet energioptimeringen, lød det næsten for godt til at være sandt, at vi kunne spare 10.000 kroner om året. Det har det dog vist sig ikke at være, hvilket igen viser at man kan stole på VS Automatic. Derfor vil jeg selvfølgelig til enhver tid anbefale VS Automatic til alle typer af opgaver,” siger indehaveren af Vinoble, Claus Helgesen.

VS Automatic tilbyder en bred vifte af ydelser lige fra de almindelige elinstallationer til alle former for sikring og energioptimering.

Mangler du en varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej. Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Udfyld herunder hvad din henvendelse drejer sig om, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
*Se vores privatlivs politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X