AUTOMATION

Automation hos VS Automatic har gennem de seneste år været igennem en rivende udvikling. Vi arbejder hovedsageligt med automatisering af industrielle maskiner/anlæg samt proces og fødevareanlæg. Det være sig både på styringssiden (PLC) såvel som brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Vi leverer komplette løsninger inkl. styringer og el-montage på anlægget.

Vores force er veluddannede og motiverede medarbejdere, som hver især har deres kompetencer indenfor produkter fra Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix og VB

Hos VS Automatic er vi specialister, når det handler om automatisering af industrielle maskiner/anlæg og proces samt fødevareanlæg. Det gælder både på styringssiden (PLC) og på brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget.

Med automatik og intelligent styring kan du reducere omkostninger og skabe mere ensartet kvalitet. Vi optimerer produktionsprocesser, synliggør stopårsager og automatiserer arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde. Med et intelligent computerstyret anlæg får du automatiserede processer mens store mængder data filtreres og giver dig overblik.

Kontakt os på 75 64 18 99 for et uforpligtende tilbud

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig

DIBS - Payments made easy