VS Automatic

Energioptimering

Energibesparelser for alle

For miljøets og for pengenes skyld

Vi kan også hjælpe dig med energioptimering. Vil du høre hvordan?

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Få et tilbud på energioptimering

Tilbuddet er 100% uforpligtende

Vores kunder som har købt energioptimering

Læs mere

Caripo Biler Horsens

“Vores lokale rådgivende installatør bankede elregningen ned med mere end 70.000kr. om året.”

Læs mere

Vinoble Horsens ApS

“Vores lokale rådgivende installatør spottede 10.000kr. på en lysbaldakin.”

Læs mere

Bonefeld & Bystrup

Bonefeld & Bystrup fik en grønnere profil med energioptimering fra VS Automatic

Læs mere

Lejlighedsblok i Risskov

Al belysning i opgangene er blevet udskiftet til energisparende LED-lamper med lysstyring

Læs mere

GMR Maskiner

“Vores lokale rådgivende installatør dæmpede strømforbruget med 30% ude i produktionshallerne.”

75+

Professionelt team

1

Autoriseret i energioptimering

20

Års erfaring med energioptimering

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt. 

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt. Det kan lyde stort at snakke om energioptimeringer. Men det behøver det ikke at være. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser. Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

Med energibesparelser gør du noget godt

For din økonomi og for klimaet

Lad os hjælpe dig med at spare energi. Det er nemlig vores speciale. Vi har energibesparelser til dig, dit landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Vi kan hjælpe de fleste med at finde besparelser i energiforbruget. Nogle gange store energibesparelser. Andre gange mindre.

Der er mange måder at spare energi på. Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til energispare-pærer, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger.

Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år. Disse løsninger ikke alene til glæde for din pengepung men også for klimaet.

Få en energiberegning og et bedre overblik

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne

Inden du kaster dig ud i et større energispare-projekt, kan det være en god ide at få lavet et energitjek. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår energiforbruget, og kommer med forslag til, hvor du kan sætte ind for at opnå energibesparelser. Du kan spare på energien med følgende:

Få energitilskud til din energioptimering

Få tilskud til energiforbedringer

Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energiforbedringer – Jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Vi søger gerne energitilskud til dit projekt. Det har vi gjort mange gør før. Vi tager os af alt det praktiske og trækker tilskuddet fra din regning.

Energioptimering hjælper miljøet”

Energioptimering i Danmark

energioptimering

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.

Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning.

  • (+45) 7564 1899
  • info@vs-automatic.dk
  • Energioptimering i Danmark

Få et Godt Tilbud på Energioptimering

Udfyld på blot 30 sekunder

Tilbuddet er 100% uforpligtende