VS Automatic

FLINDT WALL, FLINDT PULLERT & SKOT

Hos VS Automatic har vi via vores gode samarbejde med TS-gruppen indledt et samarbejde med et af lysbranchens største brands. 

Det vil sige at vi nu tilbyder Louis Poulsen udendøres og indendøres belysning i forbindelse med udførelsen af belysningsentrepriser for virksomheder og institutioner. 

Louis Poulsen leverer lækkert design der skaber en god atmosfære man følger sig godt tilpas i. Alle lamperne afgiver indirekte, blødt og indbydende lys. 

Skot væg

Armaturet fåes med to slags lysdistribution: 
Symmetrisk og asymmetrisk. Den asymmetriske er specielt anvendelig til både loft og væg. 

Den opale afskærmning udsender et blødt og behageligt lys.

Grafitgrå struktur 
Alufarvet

Flindt væg

Armaturet udsender et asymmetrisk, blændfrit, nedadrettet lys. Den belyser sin egen udskårne form med et blødt lys, mens den kaster et effektivt horisontalt lys på jorden eller gulvet. Passer perfekt til både indendørs og udendørs belysningsløsninger.

Alu farve struktur
Ø 200 mm
Ø 300 mm
Ø 400 mm

Corton farvet
Ø 200 mm
Ø 300 mm
Ø 400 mm

Skot Pullert

Armaturet udsender en asymmetrisk, blød og bred nedadrettet lyskegle. Lyset skaber et organisk mønster på jorden omkring det sted, hvor pullerten er opstillet.

Grafitgrå struktur

Skot Pullert

Armaturet har en opal afskærmning og udsender et blødt symmetrisk og behageligt lys. Med en klar halvskærmet skærm udsender armaturet blændfrit, symmetrisk, nedadrettet lys. Halvafskærmningen er med til at kontrollere lyset. 

Grafitgrå struktur

Flindt Pullert

Armaturet udsender en asymmetrisk, blød og bred nedadrettet lyskegle. Lyset skaber et organisk mønster på jorden omkring det sted, hvor pullerten er opstillet.

Fås også til nedgravning. 

Alu farvet struktur
Ø 800 mm
Ø 1100 mm

Corton
Ø 800 mm
Ø 1100 mm

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud på de 3 modeller til dit næste belysningsprojekt. 

Du kan give os et kald på 7564 1899 eller kontakte os i formularen herunder. 

Skriv Til Os

Cases