VS Automatic

IT løsninger

Hvad kan vi hjælpe dig med?

IT løsninger for alle

Lad os hjælpe dig med at få mere ud af dit it. Fra simple til komplicerede IT løsninger – altid driftsikre og effektive. Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for IT og data til dit hjem eller din virksomhed. Det starter med en snak om dine behov – udfyld formularen og vi hjælper dig videre i processen.

Få et Tilbud på en
IT løsning

Tilbuddet er 100% uforpligtende

Vores kunder som har købt dataløsninger

Læs mere

Gjesing Mejeri

Gjesing Mejeri med nyt styresystem

Læs mere

Schur Pack

“Jeg vil anbefale VS Automatic til alle – både dem, der har brug for hjælp til husinstallationer og på styringssiden.”

Læs mere

Skanderborg Fjernvarme

“Vi har brugt VS Automatic i en årrække, og vi er blevet ved med at bruge dem, fordi de kan levere det, vi efterspørger.”

Læs mere

Arla

Ny dataopsamling til Arla med datafangst og overvågning

Læs mere

Horsens Fjernvarme

VS Automatic har været en vigtig samarbejdspartner for Horsens Fjernvarme

75+

Professionelt team

1

Autoriseret i it løsninger

20

Års erfaring

Kontakt os i dag

Vi er specialiserede – også i IT og dataløsninger. Vores programmører og it-kyndige installatører er ikke hvem som helst. De er fagligt kompetente og sætter en ære i hele tiden at opgradere deres viden. Så de kan hjælpe dig med alle former for it løsninger.

For et uforpligtende tilbud – kontakt os på 7564 1899 eller skriv til os på info@vs-automatic.dk Vi ser frem til at høre fra dig!

IT løsninger på flere niveauer

IT er og bliver vigtigt for virksomheder, og kan være medvirkende til den bedst mulige performance. Det handler om at effektivisere arbejdsprocesserne, samtidig med at man er opmærksom på udefrakommende trusler. Hos VS Automatic hjælper vi dig hele vejen rundt, så dine IT- og dataløsninger altid er i driftsikre og sikkerhedsoptimeret.

Kompetenceniveauet er højt, hvad end der er tale om simple eller komplicere data-opgaver. Vi har blandt andet opbygget stor viden inden for programmering af avancerede PLC-styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata.

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk. Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

Hos VS Automatic skræddersyer vi din IT- og dataløsning, så den også er fremtidssikret. Ingen virksomheder er ens, og vi tilpasser os derfor altid efter hvem vi snakker med. Vi vil rådgive, udforske, udvikle og slutteligt tilbyde den mest optimale løsning for jeres behov. Jeres IT- og dataløsning afhænger fundamentalt af:

  • Forretningsbrug/private behov
  • Formål med løsningen
  • Ønsket sikkerhedsniveau
  • Fleksibilitet

Trådløst netværk

Vi vil levere det bedste trådløse netværk, så i altid får mest ud af jeres IT- og dataløsning. Vi ønsker at skabe stabilitet, sikkerhed og naturligvis en hastighed uden lige. Vi har tænkt det hele ind i en løsning, så du ikke skal tage stilling til datasikkerhed eller driftsikkerhed. Vi ønsker at skabe mindst mulige begrænsninger i dit daglige arbejde.

Når det omhandler trådløst netværk, kan der være flere parametre i skal være opmærksomme på. Det gælder eksempelvis hvis virksomhedens ansatte har mobile enheder, som alle skal kobles op på netværket. Det tager vores løsninger hensyn til, så i kan fokusere på forretningen i stedet for. Ingen gider at vente på en dårlig internetforbindelse.

Firewalls

Der findes utallige firewalls på markedet, og du skal vælge din sikkerhed med omhu. Generelt er det en rigtig god ide at have en firewall til at beskytte din IT- og datasystemer – men ikke alle firewalls kan det samme. Du skal tænke over kapacitet, antal brugere, sikkerhedsniveau og meget andet.

For at minimere dine sikkerhedsrisici gælder det om at holde styr på dine porte, så kun de rigtige personer har adgang til dem. Generelt bliver din firewall konfigureret med regler for indgående og udgående netværkstrafik, hvor det gælder om at de skal samarbejde. For mange eller overflødige politikker, kan i værste tilfælde påvirke dit netværks ydeevne.

Sikkerhed i verdensklasse”

Data center som sikrer dine oplysninger

Effektivisering

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi se på hvordan vi kan optimere din IT løsning

  • (+45) 7564 1899
  • info@vs-automatic.dk
  • Data og kommunikation i Midtjylland

Få et godt Tilbud på en
IT- og dataløsning

Udfyld på blot 30 sekunder

Tilbuddet er 100% uforpligtende