VS Automatic

Fjernsupport

Hurtigt service

Fjernsupport for alle

Er uheldet være ude, så fortvivl ikke. Rigtig mange problematikker kan løses via fjernsupport. Hos VS Automatic tilbyder vi fjernsupport gennem Teamviewer, så du altid kan få hjælp til dine problemer. Udfyld formularen og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med fjernsupport.

Få et tilbud på en data- og
kommunikationsløsning

Tilbuddet er 100% uforpligtende

75+

Professionelt team

1

Autoriseret i fjernsupport

20

Års erfaring med fjernsupport

Fjernsupport

Med fjernsupport, hvor der anvendes Teamviewer, får vores medarbejder adgang til din skærm/server/computer, og I kan begge se hvad der sker på skærmen. Det er en stor hjælp, og det kan ordnes uanset hvor langt fra hinanden i er, da det bliver ordnet fra vores egen lokation. Vores tekniker behøver således ikke være på adressen, og du sparer som kunde også for at skal betale for køretid.

Fjernsupport kan til enhver tid afbrydes af dig, og er fuldstændig sikkert, og vores medarbejder behandler naturligvis information fortroligt. Fjernsupport afregnes pr. påbegyndt time.

Fjernsupport

Hos VS Automatic går vi op i at kunne hjælpe dig, også selvom vi ikke er fysisk tilstede. I mange tilfælde kan vi hjælpe dig direkte og hurtigt videre gennem vores fjernsupport, så du sparer tid og irritation.

Vores fjernsupport er udviklet således, at du nemt og hurtigt kan komme videre i teksten. Få klik og vi kan hjælpe dig videre, uden vi behøver at komme ud til dig – nemt, hurtigt og langt billigere end før.  Om det er fjernsupport til iPad, mobile enheder eller din computer, så klarer vi det gennem Teamviewer.

Teamviewer

Når det handler om fjernforbindelsesløsninger, er Teamviewer uden tvivl markedets førende brand. De baner vejen mod en sund og global arbejdsplads, hvor lokation ikke har samme betydning længere. Udvikling og ny teknologi har muliggjort en nem og sikker adgang, så vi kan hjælpe dig uanset hvor du befinder dig.

Vi kan gennem programmet få fjernadgang, så vi kan hjælpe dig videre med dine tekniske problemer. De benytter en enhedsagnostisk adgang, som er den førende i hele verden. De er ligeledes de eneste i verden, som tilbyder LIVE iOS-enhedsskærm og styring. Uanset om det er fra computeren eller mobilen. Dette gælder naturligvis også for alle Android-enheder, så vi kan hjælpe uanset hvilken situation du står i.

Download Teamviewer

Hvis du ønsker Teamviewer online, om det er på din Mac eller Windows, så kan du downloade det her. Kvit og frit – vi glæder os til at høre fra dig.

Det nemmeste program”

Kontakt os i dag

Vi bruger TeamViewer til vores fjernsupport

TeamViewer 14 er her!

  • (+45) 7564 1899
  • info@vs-automatic.dk

Har du Behov for Fjernsupport?

Udfyld på blot 30 sekunder

Tilbuddet er 100% uforpligtende