Vinderen trækkes d. 5 Maj 2021

Vind en varmepumpe
til en værdi af 13.820 kr. 

Inkl. Montering

 

Vinderen trækkes d. 5 Maj 2021

Vind en varmepumpe Inkl. Montering

til en værdi af 13.820 kr. 

 


Du kan vinde denne varmepumpe – og spare penge i dit hjem!


Du kan vinde denne varmepumpe – og spare penge i dit hjem!

Vind en varmepumpe, hvor du kan spare op til 72% af din varmeregning. En varmepumpe kan anvendes i dit hjem, i dit sommerhus eller på dit kontor. Mulighederne er mange. Når du får installeret en varmepumpe får dit rum helt automatisk et bedre indeklima. Det kan hjælpe på hvis du har allergier eller hvis du evt skulle ske at have et rum som kan virke fugtigt. 

Hvis du har fået opsat en HZ25WKE varmepumpe fra VS Automatic, refunderer vi pengene tilbage til din konto. Oplys blot dette, når du bliver kontaktet ved eventuelt gevinst. Læs konkurrencebetingelserne i bunden af denne side.

DET SIGER VORES KUNDER OM VARMEPUMPERNE

Vi har et sommerhus der alene opvarmes ved hjælp af en luft til luft varmepumpe fra VS Automatic – det funker bare 👍🏻☕️ Kasper er rap på fingrene, så det tog ham ikke lang tid at pille den gamle varmepumpe ned og sætte den ny op 👍🏻

Per har to varmepumper som kan varme hele huset op. En indenfor og en i garagen. Huset er i alt 225 kvm.

På sådan en kold og blæsende dag, syntes vi, at huset var så koldt, så vi tændte begge varmepumper på 21 grader. I løbet af kun en halv time var hele huset varmt, hvilket ellers ville tage en hel dag for el radiatorerne at varme op. Hvilket jo egentlig ikke er så underligt, da varmepumpen yder næsten 5 gange mere end radiatorerne gør på den samme mængde strøm.

Vi har fået monteret varmepumpe og det var meget professionelt, vi fik lagt en app i telefonerne samt undervisning i programmet professionelt personale.

Vind en varmepumpe Panasonic HZ25WKE

Inkl. Standard Montering

 

Ofte stillede spørgsmål

Præmien indeholder en panasonic varmpepumpe HZ25WKE samt standard montering fra en montør fra VS Automatic.

Evt. Materiale og tilkøb udover standard montering er ikke en del af præmien. Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. (Læs vilkår ved montering)

Præmien indeholder en Panasonic varmpepumpe HZ25WKE + Standard Montering til en værdi af: 13.820 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde formularen på denne side. 

Vinderen bliver fundet onsdag d. 5 Maj 2021. Vinderen bliver kontaktet over mail og telefonisk. Vinden vil ligeledes blive offentliggjort på vores Facebook Gruppe og via vores nyhedsbrev.

Hvis du vinder varmepumpen, bliver du kontaktet via telefon og i din indbakke, igennem den mail du har oplyst her. Vi kontakter dig for at finde en dag du kan få opsat din nye varmepumpe. 

Vinden vil ligeledes blive offentliggjort på vores Facebook Gruppe og via vores nyhedsbrev.

Du kan læse mere om varmepumpen HZ25WKE lige her. 

Panasonic varmepumpe HZ25WKE m. Wi-Fi

 

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr.

Ved montering/installation på ikke brofaste øer, vil der forekomme et ekstra tillæg på rejsetid og færgebilletter. Ønskes tillægges pris oplyst, bedes du kontakte VS Automatic. Tillægget kan i tilfælde vil blive efterfaktureret.

Præmien indeholder standard montering. Ved yderligere behov ved installation/montering, vil dette blive blive egenbetaling og faktureret vinderen.

Står du i den heldige situation og ønsker at få opsat en varmepumpe hurtigst muligt.  Eller har du allerede fået opsat en Panasonic HZ25WKE af VS Automatic?

Så tilbyder VS Automatic at refundere beløbet på Panasonic HZ25WKE og standard montering, hvis man så bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Vi ønsker nemlig ikke at du venter med at købe dine nye varmepumpe fra VS Automatic. Derfor tilbyder vi netop vores nuværende kunder eller kommende varmepumpe kunder, at få refunderet beløbet, hvis de bliver vinder af konkurrencen.

Læs venligst disse betingelser før du deltager i konkurrencen.
Konkurrencen afholdes af VS Automatic.
Kun personer med adresse i Danmark kan deltage i konkurrencen.
Præmien er en Panasonic HZ25WKE.

Det er ikke tilladt at deltage under forskellige alias (IP-adresser registreres). Det er dog naturligvis tilladt for alle personer indenfor en husstand at deltage særskilt.
Alle afgivne personoplysninger er fortrolige og vil kun være synlige for VS Automatic.

Præmien kan ikke omveksles til kontanter, sælges videre eller gives som en gave. 
 
Du tilmelder dig vores kundeklub, når du deltager i denne konkurrence. Det betyder du modtager tips, tricks og indhold som kan hjælpe dig med at vedligeholde din varmepumpe. Du vil engang imellem også kunne modtage et tilbud som kan have din interesse indenfor varmepumper. 
 
Ved at deltage i konkurrencen godkender du også at vi tagger dig på vores sociale medier. At vi tager et billede af varmepumpen opsat. At vi laver en reference historie efterfølgende.
 
Kan vinderen ikke kontaktes indenfor en uge, bortfalder gevinsten. Der vil efterfølgende findes en ny vinder.

Ved montering over 50km (t/r) forekommer der kørselsgebyr.

Ved montering/installation på ikke brofaste øer, vil der forekomme et ekstra tillæg på rejsetid og færgebilletter. Ønskes tillægges pris oplyst, bedes du kontakte VS Automatic. Tillægget kan i tilfælde blive efterfaktureret.

Værdien af præmien er 13.890 kr. prisen er udregnet d. 01.02.2021.
 
Du kan selvfølgelig altid afmelde dig.
 

Du vil nu modtage en mail, hvor du først er tilmeldt vores kundeklub når du har været inde og godkende denne mail. 
Det skal man gøre pga. den nye lov med GDPR.

Check i uønsket mail eller spam filter.