fbpx

PANASONIC AQUAREA AIR RADIATOR PAW AAIR-200, 700 & 900

Fra : 6.990 kr.

 • Høj effektivitet
 • Touch screen
 • Eksklusivt design
 • Høj varmekapacitet
 • Dybde på under 13 cm

Tilkøb til luft vand varmepumpe

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

AQUAREA AIR RADIATOR PAW AAIR-200, 700 & 900 - PANASONIC

PANASONIC AQUAREA RADIATOR PAW AAIR er en hybridopløsning til at give opvarmning eller afkøling ved hjælp af varmt eller kølet vand. Panasonic Air radiator er en ventilationsform, der bruger en ventilator til at fordele luften i hele rummet. De leveres komplet med et touch screen kontrolpanel og trevejskontrolventil og fås med eller uden strålevarmesektionen. Udskiftning af dine eksisterende radiatorer med Aquarea Air giver dig mulighed for at reducere fremløbstemperaturen på din varmepumpe.  

Super lavtemperatur radiatorer til anvendelse af varmepumpe

Panasonic Aquarea Air-radiatorer leverer klimaanlæg med høj effektivitet. Aquarea Airs elegante design og produktforfining ses tydeligt i produktets detaljer – Hvilket gør at Panasonic Air radiatorer passer ind i enhver husttand. Ekstraordinær ventilationseffektivitet betyder, at motoren bruger betydeligt mindre energi (lavt watt). Ventilatorhastigheden moduleres kontinuerligt af temperaturregulatoren med proportional integreret logik med utvivlsomme fordele til at regulere temperaturen og fugtigheden i sommertilstand.   Teknisk fokus
 • Høj varmekapacitet
 • 3 blæserhastigheder og kapacitet
 • Eksklusivt design
 • Ekstremt kompakt (kun 12,9 cm dybt)
 • Køle- og affugtningsfunktioner (afløb er nødvendigt)
 • 3-vejs ventil inkluderet (ingen overløbsventil er nødvendig på installationen, hvis der er installeret mere end 3 radiatorer)
 • Touch screen termostat
 

Hvorfor vælge Panasonic?

Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og har fremstillet et stort antal kompressorer. Panasonic står for kvalitet – en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked. Medlemskabet af European Heat Pump Association, produktionen af Aquarea i Europa og højsikkerhedsprotokoller i europæiske servere for Aquarea Smart Cloud gør Panasonic til en varmepumpepartner, man kan have tillid til. VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!