fbpx

Mitsubishi varmepumpe HERO LN35VG Piano Sort m. Wi Fi

15.195 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe HERO LN35VG Piano Sort m. Wi Fi

Mitsubitshi varmepumpe HERO LN35 Piano Sort m. Wi Fi Mitsubishi har udviklet på deres model HERO, den nye model MSZ-LN35VG. Denne varmepumpe fra Mitsubishi HERO bliver leveret med en SCOP-værdi på 5,1. Denne SCOP-værdi betyder at man får 5 gange så meget af den energi som man hælder i. Med den nyeste model HERO hjælper den dig til en forbedret økonomi.
  • Lydsvag varmepumpe
  • Energimærk A+++
  • SCOP værdi 5.1
  • WIFI internetstyring via GRATIS app
Varmepumpen fra HERO giver mulighed for både varme eller køling, som man har behov for. Man kan trygt efterlade huset eller sommerhuset i en længere periode, dette skyldes at HERO har en funktion som sikrer en konstant minimumstemperatur, så boligen er uden fare for evt. sprængte vandrør, mug eller fugt. HERO er indstilleret med funktionen hvor strømmen kan vendes til at skulle levere kølig luft frem for den varme luft. Det har den betydning at i sommerperioden kan man have en konstant kølig bolig, dette gøres ved at varmepumpen har en aircondition. Omvendt kan man i vinterperioden holde en grundvarme mellem 10 og 31°C Varmepumpen Mitsubishi HERO LN35 leveres med både varme- og kølingsanlæg i en og samme varmepumpe.

Lydniveau

Mitsubishi HERO LN35 leveres stort set lydløs. Lydniveauet ligger på 19dB(A) på dens indedel. Med ”Night-mode” funktionen giver det et lydsvagt niveau, hvis der høres en lyd, vil denne lyd komme fra vingesuset fra propellen, den sender luften forbi varmeveksleren. Varmepumpen fra HERO er en af de mest solgte på markedet i Norden.

Garanti

Der medfølger 5 års garanti ved køb af Mitsubitshi varmepumpe HERO LN35, du får denne garanti ved at overholde alle lovkrav for vedligeholdelse, samt den årlige service der forekommer på varmepumpen, vil være overholdt.

SCOP

Varmepumpen fra HERO har en SCOP værdi på 5,1. Det har den betydning at varmepumpen giver 5 gange så mere energi til at kunne producere ens varme, end hvad man kender til fra en alm. el-radiator kan producere. Denne værdi fortæller om effektiviteten og evnen til at kunne omdanne strøm til varme. En sammenligning med en alm. El-radiator som anvender 1 til 1kW, som betyder 1kw strøm til at lave 1kW varme. Med HERO kan varmepumpen omdanne 1kW strøm til 5.1kW varme med sin SCOP værdi på 5,1. Læs mere her: Hvad betyder COP, SCOP og SEER

Indbygget Wifi og GRATIS app

Med denne nye varmpumpe kan styres fra ens smartphone, dette gøres via. Tilkobling til husets Wifi, samt en tilhørende GRATIS app. Med denne funktion kan man nemt og enkelt styre temperaturen uanset hvor henne man er i huset.

Miljøvenlig og energirigtig

HERO tilbyder en mere miljøvenlig varmepumpe, som anvender kølemidlet R32. Dette kølemiddel er i modsætningen til ældre kølemiddel som tidligere har været med til at skade ozonlaget, hvor i modsætningen til R32 som er mere miljøet og energieffektivt. Energimærket hos HERO er A+++, som er med til at være strømbesparende. Varmepumpen HERO er forsynet med Dual Barriere Coating, en varmeveksler som er med til at sikre en konstant effektivitet og er med til at nedsætte muligheden for nedbrydning, dette er med til at mindske behovet for vedligeholdelse af varmeveksleren.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!