fbpx

Mitsubishi varmepumpe HERO LN35VG Perlehvid m. Wi Fi

15.195 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe HERO LN35VG Perlehvid m. Wi Fi

Mitsubishi varmepumpe HERO LN35 Perlehvid m. Wi Fi, er en varmepumpe som der leveres både med varme eller køling, temperaturen kan indstilles som man ønsker og har behov for. HERO giver mulighed for konstant at holde en minimumstemperatur. Med en konstant minimumstemperatur, kan man med tryghed være væk i en længere periode fra sin bolig, uden at boligen skulle være udsat for evt. sprængte vandrør, mug eller fugt. Varmepumpen kan vende strømmen og på samme tid levere en kølig luft i stedet for varm luft. Det gør at i sommerperioden kan der holdes en konstant kølig enhed, ved hjælp af aircondition funktionen, og samme i vinterperioden kan den holdes på en grundtemperatur mellem 10 og 31°C. Varmepumpen HERO giver i en og samme både muligheden for et varme- og kølingsanlæg. Mitsubishi varmepumpe HERO, med deres nye model MSZ-LN35VG, HERO er en model som har overgået hidtidige standarder. Med en SCOP-værdi på 5,1, som har den betydning at varmepumpen giver omkring 5 gange så meget energi ud i forhold til det man hælder i. HERO er en varmepumpe som hjælper til en forbedret økonomi.
  • WIFI internetstyring via GRATIS app
  • Lydsvag varmepumpe
  • Energimærk A+++
  • SCOP værdi 5.1

Indbygget Wifi og GRATIS app

Med HERO kan man let styre temperaturen som man ønsker det. Via. en GRATIS app som er tilkoblet både varmepumpen og Wifi styres HERO nemt fra en smartphone. Det kan gøres fra alle steder i huset.

Garanti

Med Mitsubishi varmepumpe og køb af HERO LN35, giver det muligheden for 5 års garanti med i dit køb. Garantien medfølger hvis alle lovkrav overholdes for vedligeholdelsen, inkl. det årlige service som medfølger på varmepumpen, så vil denne garanti være en mulighed.

Lydniveau

Modellen HERO har med sit lydniveau en stort set lydløs indedel. Denne lydsvage varmepumpe skyldes sit niveau på 19dB(A). Mitsubishi HERO har en funktion ”Night-mode”, denne funktion gør at vingesuset fra propellen er lydsvagt, med den luft som sendes forbi varmeveksleren. Modellen leveres som en af de mest lydsvage varmepumpe og er derfor en af de mest solgte på markedet i Norden.

SCOP

Værdien fortæller effektiviteten og varmepumpens evne til at omdanne strøm til varme. Sammenligning med en alm. El-radiator som anvender 1 til 1kW, det vil sige 1kw strøm til at lave 1kW varme. HERO en varmepumpe med en SCOP værdi på 5,1. Så HERO kan med sin SCOP værdi omdanne 1kW strøm til 5.1kW varme. Det gør at varmepumpen er 5 gange så mere effektiv til at kunne producere ens varme, end hvad en alm. El-radiator kan producere. Læs mere her: Hvad betyder COP, SCOP og SEER

Miljøvenlig og energirigtig

En miljøvenlig varmepumpe som anvender kølemidlet R32, med det kølemiddel som i modsætning til tidligere og gammeldags kølemiddel der tidligere har været med til at skade ozonlaget, så er R32 et bedre alternativ som er godt for miljøet og er energieffektiv. Modellen HERO er høj på sin energieffektivitet og er energimærket A+++, som er med til at HERO er strømbesparende. HERO er energimærket A+++, samt høj på sin energieffektivitet. Det er med til at gøre HERO strømbesparende. Dual Barriere Coating en del af varmepumpen HERO, som den er forsynet med. Denne varmeveksler er med til at sikre en konstant effektivitet og er med til at nedsætte muligheden for at nedbryde. Det gør at behovet bliver mindsket for vedligeholdelse af varmeveksleren.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!