fbpx

Mitsubishi varmepumpe HERO LN25VG Hvid m. Wi Fi

11.895 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Mitsubishi varmepumpe HERO LN25VG m. wi-fi (hvid, perlehvid, sort, rød)

Spar på elregningen samtidig med at du sikrer et godt indeklima i dit hjem. Køb en af Mitsubishis HERO-modeller, så sikrer du konstante temperaturer og dermed et godt indeklima. Varmepumpens store ydeevne gør det til en effektiv og energivenlig investering i den grønne omstilling.
  • Energimærke A+++
  • SCOP-værdi på 5,2
  • Lydsvag
  • Wi-fi-styring gennem gratis app
Med Mitsubishi varmepumpe HERO LN25VG kan du nemt styre og regulere temperaturen i dit hjem. I de kolde vintermåneder kan du indstille varmepumpen til en fast grundvarme mellem 10 og 31°C. En ekstra smart funktion er muligheden for at holde en konstant minimumstemperatur, så du uden frygten for sprængte vandrør, mug eller fugt, kan efterlade hus eller sommerhus i længere perioder. HERO gør det også muligt at køle, så du i de varme sommermåneder ikke smelter helt væk. Du får dermed et komplet varme- og kølesystem, der sikrer godt indeklima i dit hjem på en effektiv og miljørigtig måde.

Bæredygtig og energivenligt

Energimærket A+++ siger det hele: HERO er både strømbesparende og har en høj energieffektivitet. I modsætning til ældre varmepumper, hvis kølemiddel har kunne skade ozonlaget, bruger HERO kølemidlet R32. Dette kølemiddel er noget mere energieffektivt og bedre for miljøet, da det har et lavt globalt opvarmningspotentiale (GWP), intet ozonnedbrydningdpotentiale (ODP) og en relativ lav brændbarhed.  Ydermere anvender HERO Dual Barrier Coating. En belægning, der forhindrer støv og snavs i at samle sig i varmepumpens maskineri. Dette ekstra lag beskytter mod pollen, skimmelsvamp, skæl og andre potentielt forværrende luftbårne partikler. Dual Barrier Coating sikrer den konstante effektivitet og nedsætter muligheden for nedbrydning, hvilket mindsker behovet for vedligeholdelse.

SCOP-værdi

SCOP-værdien viser, hvor effektivt varmepumpen kan omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger ca. 1 kW strøm til at generere 1 kW varme. Mitsubishi HERO LN25VG har en SCOP-værdi på 5,2, hvilket betyder, at varmepumpen kan omdanne 1 kW strøm til 5,2 kW varme. Denne HERO-model er altså 5,2 gange mere effektiv til at producere varme end en traditionel el-radiator.

Svagt lydniveau

Måske har du holdt dig tilbage fra at købe en varmepumpe, fordi du før i tiden har været generet af lyden fra den gamle varmepumpe i sommerhuset? Men det er (heldigvis) ikke grund nok til at fravælge købet af Mitsubishis HERO LN25VH varmepumpe, da den stort set er lydløs. Varmepumpens indedel har et lydniveau på 19 dB(A). Til sammenligning er hvisken på 30 bD(A) – altså vil du knap nok lægge mærke til den aktive varmepumpe. Desuden kan du anvende varmepumpens night mode, der sikrer, at du ikke bliver generet i din nattesøvn. Det eneste, som genererer lyd, er det sagte vingesus fra propellen, som sender luft forbi varmeveksleren. Ønsker du at vide, hvordan en luft til luft-varmepumpe virker, kan du læse med her.

Nem wi-fi-styring

Ved at tilkoble HERO-varmepumpen til husets wi-fi, kan du styre temperaturen direkte fra din smartphone gennem varmepumpens app, som du gratis kan downloade. Du kan således ligge under dynen og skrue op for varmen, hvis du fryser om natten – smart!

Garanti

Når du køber en Mitsubishi HERO LN25VG, får du 5 års garanti. Dette kræver blot at lovkravene for vedligeholdelse bliver overholdt sammen med den årlige service på varmepumpen.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!