Midea Mission PRO 3,8KW Varmepumpe

DKK7,475.00

tilgængelighed: på lager
  • Energimærke A++ / A++
  • SCOP 4,6
  • SEER 7,5
  • Drift temperatur ned til -25° C
  • Kabinet-design
  • Lydløs tilstand

Midea er et kvalitets-mærke. Midea er i top 500 over verdens største virksomheder og kan findes i mere end 200 lande. Ydermere har Midea vundet intet mindre end 40 desginpriser internationalt.

Læs mere om Midea varmepumper her

Sammenlign

Beskrivelse

Midea varmepumpe PRO 3,8KW er en perfekt varmepumpe som passer til de fleste mindre boliger eller større rum. Varmepumpen er estimeret til at kunne varme boliger eller rum i størrelsen ca. 70 m2.

Det moderne design udspiller sig i et skjult LED-display, bløde og runde former i neutrale farver. Med Mideas design, bliver varmepumpe en del neutral del af indretningen.

Varmerpumper blive oftest brugt som boligen eller sommerhuset’s varmekilde, dog med en Midea varmepumpe er der ligeledes mulighed for at køle hjemmet ned i sommermånederne.

Midea PRO 3,8KW har du ydermere muligheden for at forbinde din varmepumpe til WiFi. Så du altid har muligeden for at indstille og styre temperaturen, når det skal være og hvor end du befinder dig. Med denne mulighed kan du altid være sikker på at have den helt rigtige temperatur, når du kommer frem til boligen.

For at gøre varmepumpen mere neutral i hverdagen, har du mulighed for at indstille din varmepumpe til at være lydløs eller på nat-tilstand. Dette gør at du har en støjsvag varmepumpe, som man ikke bliver generet af.

En varmepumpe er desuden allergivenlig. Midea PRO 3,8KW varmepumpe har indbygget pollenfiltre som renser luften, inden den trækkes ind i varmepumpen. Pollen, støv og andre bakterier, vil blive filtreret, så det kun er ren og sund luft som bliver ført igennem boligen.

Midea er desuden testet af Dansk Teknologisk Institut og står på Energistyrelsen varmepumpeliste.

Yderligere information

Brand

Midea

Energimærke

A++

Model

PRO 3,8KW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Midea Mission PRO 3,8KW Varmepumpe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede produkter

X