Gratis besøgstæller
Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 35

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 35

14,995.00DKK

  • SCOP 5.15
  • Energimærk A+++
  • Lydsvag drift ned til 19 dBA
  • 3D luftstrøm
  • Daikin online app
  • Fås i flere farver
  • 5 års garanti på alle hovedkomponenter
  • *Pris er eksklusiv montering

Beskrivelse

Daikin varmepumpe Stylish mat hvid 35

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 35 er innovation og kreativitet forenet i én varmepumpe. Daikin Varmepumpe benytter sig Coanda effekt teknologi, der giver en mere stabil og komfortable rumtemperatur og derfor undgår træk. Stabil og komfortabel rumtemperatur i stilrent design. Med dets europæiske Design, Komfort og Energieffektive luft til luft varmepumpesystem, opnår man en moderne og stabil varmepumpe.

Daikin Flash Streamer

For at give den bedste indendørs luftkvalitet, er Daikin luft til luft varmepumper udstyret med med teknologien Daikin Flash Streamer, som fjerner partikler, allergener og lugte, for at levere et sundt indeklima.

Se flere af Daikins varmepumper

Coana-effekten

Fra Daikins tidligere modeller Ururu Sarara kender vi Coanda teknologien, som optimerer luftstrømmen for et mere komfortablet indeklima. Daikin varmepumpe er implementeret med special designede flapper, som giver en mere optimalt luftfordeling i rummet, samt en mere fokuseret luftstrøm.

Benytter R32 kølemiddel

R32 kølemiddel er både miljøvenligt og fremtidssikret. R32 har en positiv effekt på din kommende varmepumpe, den gør varmepumpen mere energieffektiv, samt reducerer den miljøpåvirkningen op til 68% sammenlignet med hidtil brugte, traditionelle kølemiddel R410A.

Hvorfor skal du vælge Daikin?

Daikin gar med mere end 90 års erfaring, positioneret sig som en innovativ markedsleder i produktion og udvikling af indeklimaløsninger. Ligeledes foregår produktionen i Europa, hvor klimaløsningerne specielt bliver udviklet det Europæiske marked. Daikin udvikler ikke kun kvalitets varmepumper til, deres produkterne har også vundet flere priser for deres unikke design. 
Som indeklima specialist, leverer Daikin altid kvalitets produkter.

 

Yderligere information

Brand

Daikin

Model

Perfera

Farve

Hvid, Sølv, Sort