fbpx

Daikin varmepumpe Emura 25

14.250 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Daikin varmepumpe Emura 25

Med Daikin Emura får du en total klimaløsning - Muligheden for opvarmning, køling og luftrensning. Daikins innovative teknologier med er med til at øge din besparelse på varmeregningen. Igennem varmepumpen yderdel, udtrækker varmepumpen luften og bruger denne luft til opvarmningen - Det er dette der er med til at mindske udgifterne til din varmeregning. Du har ligeledes mulighed for at bruge denne løsning til også at køle din bolig, rum osv. ned. Udover temperatur regulering, har Daikin Emura R32 luft til lut varmepumpen og den fordel at den skaber et sundere indeklima. Varmepumpens filter opfanger og fjerner patrikler i rummet, som kan forsage, allergener, dårlig lugt, vira, bakterier og støv, hvilket er medvirkende til at holde luften ren og sundere.
  • Energimærk A+++
  • SCOP 4.6
  • Lydsvag drift ned til 19 dBA
  • Daikin online app
  • 3D luftstrøm
  • Energieffektiv
  • 5 års garanti på alle hovedkomponenter
  • 10 års kompressorgaranti*Findes i flere størrelser

Prisvindende design

Daikin Emura er designet i Europa til de Europæiske forbruger. Med et elegant og slankt look, skaber Emura modellen et innovativt design, der skiller sig ud. Designet er anerkendt og har vundet flere priser internationalt, modellen fås i sølv og hvid, og passer til alle indretninger.

Styr indeklimaet

Styr din Daikin Emura varmepumpe med "Daikin online controller". Forbind din varmepumpe til dit trådløse internet og hent efterfølgende appen, for at styre dit indeklima.Download til AndroidDownload til IPhoneAppen giver overblik over boligen eller bygningen og giver dig mulighed for at styre indeklimaet. Der er mulighed for at styre op til 50 forskellige enheder på samme tid. (Hvilke varmepumper der kan bruge dette afhænger af anlægget.Du har ligeledes mulighed for at bruge den interaktive termostat, hvilket giver dig adgang til at styre temperaturen og indeklimaet i forskellige rum.Appen kommer også med tidsprogrammering, så du kan oprette forskellige handlingsprogrammer til hver dag, samt aktivere en specifik drifttilstand hvis nødvendigt.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!