Gratis besøgstæller

Daikin Perfera 35

11,395.00DKK

  • Energimærk A+++ SCOP 5.10
  • Lydsvag drift ned til 19 dBA
  • Daikin online app
  • Bæredygtig klimaløsning
  • Daikin Flash Streamer teknologi
  • 5 års garanti på alle hovedkomponenter*Pris er eksklusiv montering

Beskrivelse

Daikin Perfera 35 varmepumpe

Daikin Perfera 35 varmepumpe er til dig der ønsker en intelligent og komfortable varmepumpe. Daikin Perfera er den sikre og bæredygtige klimaløsning, der dækker behovet for opvarmnings-, køle- og luftrensningsbehov. Med en Daikin varmepumpe kan du indånde ren og frisk luft – hvilket kan have en positiv effekt på immunforsvaret. Daikin Perfera benytter sig af Daikin Flash Streamer teknologien til at nedbryde skimmel og vira, Denne proces fjerner allergener og reducerer astma- og allergisymptomer. Fremtidssikret og effektiv teknologi i moderne design.

R32 – Fremtidens kølemiddel

R32 er et kølemiddel udviklet af Daikin. Dette miljøvenlige kølemiddel gør din nye varmepumpe mere energieffektiv. Dette reducerer miljøpåvirkningen med helt op til 68% sammenlinget med R410A, hvilket er det traditionelle kølemiddel

Energitilskud & Håndværkerfradrag

Hos VS Automatic hjælper vi gerne med at søge dit Energitilskud til din nye varmepumpe. Vores installatører er rådgivende og udførende eksperter inden for området energioptimering, og vi ved præcis hvad der skal til, for at du kan modtage tilskud.

Du kan her læse mere omkring hvilke regler du skal være opmærksom på hvis du selv vælger at søge dit Energitilskud.

VI har ligeledes gjort det overskueligt med at indberette dit håndværkerfradrag. Du har nemlig mulighed for at få håndværkerfradrag på montering af din kommende varmepumpe. Ønsker du at vide mere? Så kontakt os i kontaktformuleren eller se vores side “Indberet håndværkerfradrag” og bliv klogere på hvordan du indberette dit fradrag.

 

 

Yderligere information

Brand

Daikin

Model

Perfera