fbpx

Bosch Climate varmepumpe 6100i 50HE A++

9.895 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

5 på lager

Bosch Climate varmepumpe 6100i 50HE

Med en Bosch Climate varmepumpe 6100i 50HE luft til luft varmepumpe, får du en varmepumpe der er udviklet til det nordiske klima, og hvor energieffektiviteten er prioriteret højt. Varmepumpen er opbygget med de absolut bedste komponenter, således at den har den højeste mulige virkningsgrad, nemlig A+++ for både opvarmning og køling. Dette sikrer dig en betydelig lavere energiregning.

Frisk luft i dit hjem

Bosch Climate varmepumpe 6100i 50HE luft til luft varmepumpen kommer indbygget med en unik plasmacluster teknologi, som via indbyggede anoder kan producere både negative og positive ioner. Disse er med til at reducere og nedbryde dårlig lugt og luft i dit hjem, og fungere samtidig også som et værn mod mug, pollen, bakterier samt virus i luften. Plasmacluster teknologien i varmepumpen er altså med til at sikre dig et sundt indeklima i dit hjem.

Få en smart varmepumpe

Bosch Climate 6100i 50HE luft til luft varmepumpen har mange forskellige smart funktioner, som hjælper dig til nemt og bekvemt at kontrollere klimaet i dit hjem. Varmepumpen har en sensor indbygget, som registrerer hvis, og hvor du er i rummet, således at den automatisk styrer luftstrømmen og flowet rundt i lokalet, så du opnår den bedste opvarmning eller afkøling. Derudover vil du ikke opleve nogle ”kolde områder” med denne kraftfulde varmepumpe, da den via et to-delt og to-motorreguleret-vandret-luftgitter kan styre luft-flowet langs både højre og venstre side af varmepumpen på samme tid.

Hold dit sommerhus frostfrit

Varmepumpen har desuden en indbygget funktion – vedligeholdelsesvarme – som gør den til det perfekte valg til dit sommerhus. Vedligeholdelses-funktionen sikrer at der altid er +10 C i huset, og at huset hurtigt kan varmes op til normal rumtemperatur. Dette sikrer dit sommerhus mod fugt og frost i de måneder, hvor huset måske står ubeboet.

Høj kvalitet og 5 års garanti

Bosch Climate 6100i 50HE overholder alle de strenge kvalitetsnormer, der har gjort navnet Bosch til et velkendt varmepumpemærke verden rundt. Gennemtænkt design, velprøvet konstruktion og førsteklasses materialer sikrer driftssikkerhed og kvalitet. Bosch Climate 6100i 50HE har den absolut højest opnåelige energimærkning på både opvarmning og køling med A++ / A++. Med en SCOP på 4,6 og SEER på 7,2 sikrer varmepumpen dig altid det absolut maksimale udbytte af energien. Varmepumpen kan desuden fremvise en varmeeffekt fra 0,9 til hele 5,0 kW, samt en køleeffekt fra 0,9 til 3,0 kW og den hører derudover til en af de mest lydsvage varmepumper på det danske marked, både hvad angår ude- og indedel. Alt i alt en varmepumpe som er svær at sige nej til. CL6100i 50HE passer til at opvarme arealer op til ca. 60 m2.

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!