fbpx

Udtalelse fra vores Praktikant Sophie – Multimediedesign studerende

Sophie praktikant

Mit praktik forløb hos VS Automatic over de seneste 10 uger har været en rigtig god mulighed for mig. Jeg har udviklet mig personligt og i min viden inden for multimedie faget. 

Som praktikant hos VS Automatic er der plads til udvikling og læring og du har mulighed for, sammen med andre praktikanter, at have indflydelse på tildelte opgaver og andre beslutningsprocesser. Der var samtidig også plads til spørgsmål og feedback, samt et rart og friskt arbejdsmiljø.

I mine 10 uger som praktikant hos VS Automatic har jeg bevæget mig meget omkring Design og SoMe, hvilket har givet mig en god indsigt i at arbejde med disse forskellige emner og områder. Derudover så har jeg også fået mere viden inden for opsætning af WordPress og brug af forskellige nye analyse programmer og hvordan man benytter deres data til videre brug. 

 

Hos VS-Automatic som praktikant har jeg således arbejdet med: 

  • Relevante kurser 
  • Udarbejdelse af designmanual 
  • Udarbejdelse af visuelt content til SoMe og Website 
  • Planlægning af SoMe
  • Facebook Business Manager, Google Analytics
  • Kunderejser 
  • WordPress 

 

Fra første dag, i min praktik periode, er jeg blevet taget godt imod af Tim og Trine som hører til i marketing afdelingen hos VS Automatic. Der har været en god balance i arbejdet i forhold til sjov og seriøst arbejde. Hertil har jeg følt mig meget velkommen under hele min praktik. Dette har alt sammen ført til et rigtig gjort miljø hvor jeg har kunnet lærer og udvikle mig.  Jeg vil helt bestemt anbefale VS Automatic som din fremtidige praktikplads. 

 

Sophie Ringtved 
Studerer Multimediedesign 
Erhvervs Akademi Aarhus 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.