fbpx

Udtalelse: Praktikant Josephine Professionsbachelor i E-handel

Praktik hos VS automatic

Min praktik hos VS Automatic har været spændende og lærerig, den har været fyldt med flere forskellige arbejdsopgaver inden for online marketing. Mine primære arbejdsopgaver har været indenfor SEO, e-mailmarketing, sociale medier, derudover har der været der været helt almindelig ad hoc-opgaver, som har gjort jeg har følt sig som en del af marketingafdelingen. Jeg har haft mulighed for at arbejde i programmerne Illustrator og InDesign, da jeg har haft et ønske om at lære grafiske opsætninger. Jeg har haft mulighed for at tage onlinekursuser som både er relevant for arbejdsopgaverne og for min uddannelse. I forhold til de læringsmål jeg har sat mig, har der været stor mulighed for at fordybe mig i de valgte emner og mulighed for god sparring.

I min praktik har jeg arbejdet med arbejdsopgaver været indenfor:

  • SEO-optimering
  • Tekstforfatning
  • E-mailmarketing
  • Sociale medier
  • Illustrator & InDesign
  • Ad hoc-opgaver

Hvis du ønsker at komme i praktik i en virksomhed, hvor du kan få lov at fordybe dig i bestemte områder, kan jeg klart anbefale praktik hos VS Automatic.

Josephine Bruun
Studerer professionsbachelor i E-handel
Erhvervsakademi Aarhus

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.