fbpx

Udtalelse fra vores praktikant Josephine – E-handel

Praktikant

Min første tid som praktikant

Min praktik hos VS Automatic har været af 2 omgange, jeg har været så heldig at kunne komme tilbage og færdiggøre min praktik efter endt barsel. Jeg har været utrolig glad for at være en del af teamet hos VS, det skyldes det gode arbejdsmiljø, da jeg har følt mig så velkommen og en del af teamet, og ikke bare som en praktikant, vi som praktikanter får mulighed for at deltage i alt hvad vi har lyst til. Jeg har haft spændende og lærerig arbejdsopgaver, både mine faste opgaver men også opgaver som er kommende løbende.

I min første del af praktikken har jeg primært arbejdet med:

  • SEO-optimering
  • Tekstforfatning
  • E-mailmarketing
  • Sociale medier
  • Illustrator & InDesign
  • Ad hoc-opgaver

Min anden del af praktikforløbet

I min anden del af praktikken kiggede vi lidt nærmere ind på hvad der virkelig havde min interesse, og jeg fik derfor muligheden for at sætte mig ind i et bestemt område, og fordybe mig i det.

Min arbejdsopgaver er derfor primært bestået af:

  • Landingsside opsætning
  • Tekstforfatning
  • Sociale medier

I forbindelse med min uddannelse har jeg haft sat mig bestemt læringsmål, som jeg skulle arbejde udfra, og jeg synes bestemt vi har gjort en indsats for at opfylde de opsatte mål. Hos VS Automatic har jeg ikke siddet som den eneste praktikant, og det har også været med til at vi som praktikanter har kunne sparre med hinanden og ikke mindst lære noget af hinanden.

Hvorfor skal du vælge VS Automatic som dit praktiksted?

Hvis du skal ud og finde praktik i forbindelse med din uddannelse, så kan jeg varmt anbefale at du tager kontakt til VS Automatic, her får du nemlig muligeden for at fordybe dig i det område du ønsker dig, og med en sparring der gør at virksomheden også føler de får noget ud af at have dig som en del af deres team.

Josephine Bruun

Studerer professionsbachelor i E-handel

Erhvervsakademi Aarhus

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.