fbpx

Udtalelse fra vores Praktikant Jimmy – Markedsføringsøkonom

jimmy-nguyen-digital-marketing

Min praktik hos VS-Automatic i 22 uger har været en rigtig god mulighed for mig, både i min udvikling som person og i min læring i flere forskellige former for online marketing. Allerede på første uge af min praktik hoppede jeg ud i SEO og fik mulighed for at blive klogere på hvordan det forløb. Jeg kom derefter hurtig i gang med at skrive en masse SEO tekster til forskellige hjemmesider.

Som praktikant følte jeg at jeg fik meget ansvar for de opgaver jeg blev tildelt. Hertil fik du også lov til at skabe frie rammer for hvordan du vil gribe opgaven an. Som praktikant hos VS-Automatic har du mulighed for sammen med andre praktikanter at have indflydelse på tildelte opgaver og andre beslutningsprocesser. Der var samtidig også plads til spørgsmål og feedback samt rar arbejdsmiljø som jeg kunne lære af og forbedre mig af. I disse 22 uger som praktikant hos VS-Automatic har jeg bevæget mig meget omkring SEO hvilket har givet mig et godt indsigt i at arbejde med emnet. Derudover har jeg også fået mere viden omkring nye landingssider, indhold til blogindlæg og meget mere. 

Hos VS-Automatic som praktikant har jeg således arbejdet med: 

  •  Forskellige kurser indenfor online marketing
  • Online marketing webinar 
  • Nye landingssider 
  • SEO, Schema Pro, WordPress etc.
  • Tekstforfatning

 

Fra første dag er jeg blevet taget godt imod af Tim og Trine som hører til i marketing afdelingen hos VS-Automatic. Der har været en god balance i arbejdet i forhold til sjov og seriøst arbejde. Hertil har jeg følt mig meget velkommen under hele min praktik. Jeg vil bestemt anbefale VS-Automatic som din fremtidige praktikplads. 

 

Jimmy Nguyen
Studerer Markedsføringsøkonom
VIA University College

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.