fbpx

Udtalelse fra vores Praktikant Irith – Professionsbachelor i e-handel

praktikant irith

Jeg har været i praktik hos VS Automatic i 2 ½ måneder i forbindelse med min uddannelse professionsbachelor i e-handel.

Det har været en rigtig god oplevelse at være i praktik hos VS Automatic. Jeg har haft stor indflydelse på mine arbejdsopgaver og meget frihed til at arbejde med de opgaver, som jeg synes var spændende. Fra dag et har marketingsafdelingen været hjælpsom og imødekommende.

Jeg har undervejs fået en bedre forståelse for mit fag og hvordan teori kan benyttes i den virkelige verden. 

Mine arbejdsopgaver har blandt andet været:

  • SEO-optimering
  • Strukturerede data
  • WordPress
  • SE Ranking
  • Opbygning af landingssider
  • Optimering af landingssider
  • Teknisk SEO
  • Content

Overvejer du VS Automatic som din kommende praktikplads kan jeg varmt anbefale dem. Du møder en virksomhed der er investeret i deres praktikanter og vejledere som lytter til inputs og står til rådighed, hvis der er brug for det.

Irith Knudsen 
Studerer professionsbachelor i e-handel
Erhvervsakademi Aarhus 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.