Gratis besøgstæller

Udtalelse fra vores Praktikant Emilie – Professionsbachelor i E-handel

Praktik hos VS Automatic Emilie

”Min praktik hos VS Automatic har været god og lærerig. Jeg har arbejdet med mere flere forskellige selvvalgte spændende emner som SEO, Sociale medier, e-mail marketing og meget andet. Hos VS Automatic har der været plads til fordybelse og personlig udvikling, samt gode råd og vejledning når behovet opstod. Gennem min praktik hos VS Automatic har jeg fået en fornemmelse af hvordan teorien fra undervisningen, kan bruges i en virksomhed, for at skabe resultater.”

I min praktik har jeg bl.a. arbejdet med:

  • SEO-optimering
  • E-mail marketing
  • Sociale medier
  • Online annoncering
  • Illustrator, photoshop & InDesign

 

Så er du på udgik efter en praktikplads, hvor du selv vil være med til at skræddersy dit eget forløb, kan jeg varmt anbefale VS Automatic.

 

Emilie Rand

Studerer professionsbachelor i E-handel

Erhvervsakademiet Århus  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *