fbpx

Udtalelse fra vores Praktikant David – Multimediedesign studerende

David, Multimediedesigner praktikant, praktikant

Dette er en udtalelse fra praktikant David. Jeg har nu været Multimediedesigner Praktikant hos VS Automatic i 10 uger. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte VS Automatic som min praktik virksomhed, fordi den har givet mig stort indblik og mange nye kompetencer inden for udvikling af digitale Frontend løsninger, udarbejdning af visuel content og indsigt i hvordan et firma med et fysisk produkt markedsføre det digitalt.

Opgaver jeg har udført som praktikant i VS Automatic

  • Analyse af kunderejse
  • Redesign af Menuen0
  • Visuel content til Banneret
  • Relevante kurser
  • Skrivning af Blog indlæg
  • Google ads gennem Google Web Designer
  • indhold til SoMe

udover dette har jeg altid følt mig godt modtaget og altid hørt når jeg har haft noget input, ikke bare af min afdeling men også resten af firmaet.
jeg kan stærkt anbefale VS Automatic som din næste praktik virksomhed.

David Wille
Willedesigns.dk
Studerer Multimediedesign 
Erhvervs Akademi Aarhus 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.