fbpx

Trådløst håndsæt har gjort hverdagen nemmere på gården

Trådløst-håndsæt-på-gården

Trådløst håndsæt har gjort hverdagen nemmere på gården

Landmand Jens Otto Johansens travle hverdag er blevet meget nemmere med en effektiv kommunikationsløsning. Løsningen som gjorde hverdagen lettere på gården, blev et trådløst håndsæt.

Til daglig driver Jens Otto Johansen en svinefarm med 600 søer. I samarbejde med en rådgivende installatør har han fået en løsning med trådløse håndsæt – såkaldte Dect-telefoner.

Alle medarbejderne på gården har hver en Dect-telefon, som de kan benytte til både intern og ekstern kommunikation – ganske gratis. Denne kommunikation sparer medarbejdere og landmanden tid og mange skridt hver dag. Arbejdsdagen er blevet mindre stressende, mere overskuelig og mere effektiv.

Telefonanlægget er sat op via Jens Otto Johansens pc, hvor han også selv kan styre, hvilken medarbejder, der f.eks. skal modtage alarm fra foderanlægget eller indgående opkald uden for systemet.

Kontakt os og hør mere om kommunikationsløsninger til landbrug.

Mangler du håndsæt?

Ring til VS-Automatic og find ud af mere omkring håndsæt, og hvad der passer dine behov. VS-Automatic består af et team af professionelle fagpersoner, som kan hjælpe dig videre i processen.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. 

Vidste du?

VS-Automatic er eksperter inden for et bredt felt af kommunikation, grøn energi og meget andet.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.